logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Trenduri de manichiură în această toamnă

Manichiura este un aspect important al modei și peste tot pe marile podiumuri au început să fie exemplificate trendurile în materie de manichiură pentru sezonul toamnă iarnă 2015-2016. Primul lucru pe care îl vei observa este faptul că unghiile rotunjite sunt centrul atenției în acest sezon. În ceea ce privește pictatul unghiilor, iată care sunt principalele trenduri:

Forme geometrice

manichiura-geometrica_70655879

Sursa foto: © Anzhelika Bosak

Geometria pe unghii este un trend foarte interesant și abstract în același timp. Poți opta pentru o dungă de culoare pe fundal deschis, poți opta pentru forme geometrice bine definite, contrastante sau pentru un model complex cu dungi. Totodată, ai libertatea de a face asta pe o unghie, pe post de accent, sau pe toate unghiile.

Spațiul negativ

manichiura-spatiu-negativ_42018000

Sursa foto: © Oleg Tovkach

Trendul spațiului negativ vine în continuarea celui din primăvara trecută, folosindu-se însă de design-uri minimaliste de această dată. Mai exact, unghia rămâne în mare parte necolorată, iar nail art-ul este făcut în dungi subțiri sau forme geometrice. Acest trend vine în completarea celui cu forme geometrice.

Culori metalice

manichiura-metalica_52644832

Sursa foto: © Igor Stepovik

Culorile metalice, electrice sau inspirate de diverse pietre prețioase și semiprețioase revin în forță după ce în anii trecuți au pierdut teren în fața culorilor cremoase, nesidefate. Totuși, acest trend merge cel mai bine când este purtat de unul singur și nu atunci când este inclus în manichiuri cu nail art.

Finish mat

manichiura-mata_72849640

Sursa foto: © Subbotina

Deși culorile metalice sunt preferate în acest sezon, finish-ul unghiei trebuie să fie mat, mai puțin lucios. Dacă totuși nu preferi culorile metalice, te poți juca cu o combinație între finish-ul mat și cel lucios pentru a forma un design interesant.

Culori puternice sau pământii

manichiura-pamantie_56761481

Sursa foto: © Maryna Kolechyna

Roșul, verdele și maroul nu vor lipsi niciodată din trendurile de toamnă – asta e clar. Pentru zilele înnorate când nu-ți dorești să faci nimic excentric la unghii poți opta fie pentru o culoare întunecată și cremoasă (fără sclipici), fie spre una într-o nuanță cât mai apropiată de nuanța pielii tale.

Ombre

manichiura-ombre_55729903

Sursa foto: © Serhii Holenko

Nici trendul ombre (degrade) nu pare să vrea să plece, iar noi nu avem nimic împotrivă! Lasă culorile să se dizolve una în cealaltă pe unghia ta, sau aplică ojele în mai multe straturi, folosindu-te de un burețel.

Stropi

unghii stropite

Sursa foto: © Anya’s Nails

Petele și stropii care seamănă cu atelierul unui pictor sunt parte din tendințele acestei toamne. Te poți folosi de o pensulă evantai pentru nail art ca să creezi urme vizibile de pensulă, sau de o periuță de dinți pe care nu o mai folosești pentru a crea stropi de culoare peste bază.

Accesorii

manichiura-cu-accesorii_68212527

Sursa foto: ©  Valuavitaly

Nu în ultimul rând, accesoriile sunt o mare parte a trendurilor din această toamnă în materie de manichiură. De la inele midi, la piercinguri de unghie, aplicații metalice sau folii de manichiură, toate pot fi folosite pentru a crea o manichiură artistică, care să-ți scoată în evidență personalitatea.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *