logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Trenduri în manichiură în această vară

Manichiura este un element foarte important pentru femeile care iubesc moda. O manichiură poate evidenția sau strica o ținută frumoasă. Iată care sunt trendurile în materie de manichiură pentru vara acestui an.

Spațiul negativ

unghii-cu-spatiu-negativ_9883352

Sursa foto: © Igor Stepovik

Manichiura cu spațiu negativ presupune ca o parte a unghiei să rămână neacoperită de ojă, ca efectul final să creeze un design spectaculos prin contrastul dintre ojă și unghia nevopsită. Există foarte multe variații de manichiură cu spațiu negativ, de la o liniuță subțire, la majoritatea unghiei lăsată nevopsită.

Manichiura franțuzească

manichiura-frantuzeasca_35878947

Sursa foto: © Valuavitaly

Manichiura franțuzească revine în trend în toate variațiile ei. De la clasica dungă albă la dunga verticală sau ornată cu pietricele sau culori.

Nail art-ul

nail-art_28611609

Sursa foto: © Joe4560

Manichiurile într-o singură culoare nu prea mai fac furori în vara lui 2015. Acum e la modă este arta pe unghii. Se desenează tot felul de modele, folosindu-se fie de bandă adezivă, plăcuțe cu ștampilă sau pensule de pictură, pentru a crea modele complexe pe unghii.

Oja translucidă

oja-translucida_18967513

Sursa foto:©  Stratum

Deși manichiurile într-o singură culoare nu sunt prea iubite în acest an, există șanse să le porți și să fii în trend dacă oja pe care o alegi nu este opacă. În alte cuvinte, oja nu trebuie să îți acopere în întregime unghia, trebuie doar să îi dea puțină culoare.

În consecință, orice preferințe ai avea pentru manichiură, sigur te va încânta cel puțin unul dintre trendurile care sunt preferate în acest an. Pe care o vei purta?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *