Search
Generic filters
Exact matches only

Trucuri de machiaj

Îți dorești un machiaj impecabil, dar adesea te lovești de teama de a-l realiza? Tot ce trebuie să știi este că nu trebuie să fii un make-up profesionist, pentru a realiza un machiaj perfect. E nevoie să înveți care sunt trăsăturile tale fizice, care sunt caracteristicile pe care vrei să le accentuezi, dar și cele pe care vrei să le ascunzi. O dată ce îți cunoști aceste caracteristici, mai ai nevoie doar de câteva trucuri care sunt extrem de utile pentru realizarea unui machiaj profesionist.

Make-up tricks&tips:

  1. Aplicarea blush-ului în funcție de forma feței – Este foarte important să respecți anumite reguli de make-up. Acesta trebuie aplicat acolo unde roșeața din obraji apare în mod natural.
  2. Folosirea unei benzi de scotch ca șablon – te va ajuta să trasezi corect eyeliner-ul și să obții un efect echilibrat la ambii ochi.
  3. Accentuarea ochilor – este foarte important modul de accentuare al ochilor, astfel încât să se creeze un efect natural. Culorile mai deschise se recomandă să fie aplicate în colțurile interioare, dar și la mijlocul ochiului.
  4. Crearea iluziei de ochi mari – aveți nevoie de un creion alb. Acest truc este extrem de simplu, dar foarte util. Conturarea ochilor cu un creion alb va crea iluzia de ochi mai mari.
  5. Ridicarea liniei ochilor – cu ajutorul unui creion mat, roz, trasați o linie sub linia sprâncenelor, apoi uniformizați.
  6. Forma sprâncenelor în funcție de forma feței – forma sprâncenelor este foarte importantă pentru definirea trăsăturilor noastre, la accentuarea trăsăturilor sau ascunderea anumitor defecte. Acest aspect nu ar trebui niciodată neglijat.
  7. Atenuarea eyeliner-ului – Eyeliner-ul este un instrument foarte util de definire a ochilor. Atenuarea liniei de contur ascunde imperfecțiunile, machiajul arătând impecabil.
  8. Timpul de expirare al cosmeticelor – Fiecare produs cosmetic pe care îl utilizăm ne poate afecta starea de sănătate, dacă nu respectăm anumite reguli. Astfel, este foarte important să cunoaștem termenul de valabilitate al cosmeticelor pe care le utilizăm. În imagine este expus termenul de valabilitate al cosmeticelor pe care le utilizăm cel mai frecvent.

Așteptăm părerile și opiniile tale. Tu ce alte trucuri de machiaj folosești?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *