Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Aptitudini ”feminine” care te vor ajuta în viață

Deși multe lucruri s-au schimbat de-a lungul anilor în ceea ce privește delimitarea relația dintre femei și bărbați, respectiv lucrurile specifice pe care fiecare sex știe să le facă mai bine decât celălalt, încă mai există concepții conform căreia femeia trebuie să facă X, bărbatul Y și niciodată invers.

Iar cum trăiești într-o epocă modernă în care se presupune că ar trebui să fii independent și să știi să te descurci singur, este important să cunoști în detaliu și activitățile pe care – chipurile – doar femeile le pot întreprinde cu succes.

Iată așadar câteva dintre aceste aptitudini ”feminine” și la ce îți pot folosi ele:

Călcatul hainelor

barbat-calca-haineSursa: Andrey Popov

Cea mai mare rușine pentru un bărbat în toată firea este incapacitatea de a-și călca singur o cămașă. Ține minte că nu vei locui toată viața cu mama și că sunt slabe șansele să găsești o femeie care să fie dispusă să preia toate responsabilitățile de la cea care te-a crescut. Nu e greu deloc să înveți să-ți calci o cămașă, o pereche de pantaloni sau un tricou. Totul stă în voință și determinare.

Cusutul

masina-cusut-barbatSursa: Keantian

Nu te pune nimeni să devii expert în arta realizării de goblenuri, dar este important să știi să-ți repari o ruptură, acolo unde este posibil, desigur. Dacă nu vrei să arunci bani în stânga și-n dreapta la croitori, pune mâna și învață cum se bagă ață în ac și ce se întâmplă mai departe. Te va scuti de cheltuieli inutile.

Împachetatul cadourilor

impachetare-cadouSursa: Veralubimova

Când a fost ultima oară când ai împachetat un cadou? Adică altcumva decât aruncându-l într-o pungă de cadouri. Uneori, cadourile pe care le oferi sunt prea mari pentru o simplă pungă – atât de generos ești – astfel încât trebuie să recurgi la altă modalitate de împachetare. Cu o foarfecă, scotch și puțină concentrare, vei reuși.

Organizarea și curățenia locuinței

 

barbat-spala-vase-masina-automataSursa: Neydtstock

Nimic nu e mai sexi pentru ochii unei femei decât locuința imaculată a unui burlac. Dacă îți păstrezi locul curat și ordonat mereu, crești enorm în ochii femeilor care te vizitează, lucru care nu dăunează în niciun fel, niciodată. Dedică o zi pe săptămână curățeniei și vei vedea efectele pozitive în curând.

Ai ceva completări?

Dacă nu, citește și află cum o listă te poate ajuta să devii mai organizat

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *