Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Cămășile pentru bărbați
Cămășile pentru bărbați

Cămășile pentru bărbați – Ce culori vor fi în trend în primăvara anului 2022?

Lăsând în urmă experiența unor ani plini de încercări, provocări și restricții noi, anul 2022 aduce cu el o primăvară plină de expresivitate, personalitate și dorința de a ne bucura pe deplin de revenirea la un ritm familiar. Culori jucăușe, modele unice și combinații cât cuprinde, trendurile anului ne ghidează către o conexiune cu natura și paleta sa bogată, în timp ce simultan dorește să se exprime prin nuanțe contrastante și intens colorate.

Toate acestea se revarsă și în domeniul modei, desigur, unde optimismul și începuturile noi și-au pus amprenta colorată în trenduri de pretutindeni. Pentru bărbați, paleta sezonieră a evoluat pentru a putea reflecta esența primăverii, luându-și inspirația din culorile pământii sau proaspete precum frunzișul.

 

Green is the new black

Probabil printre cele mai vitale și versatile piese vestimentare ce se regăsesc în toate dulapurile, cămășile sunt piesa de nelipsit ce se poate mula după diferite nevoi și evenimente. Pentru anul 2022, culorile naturale, pământești, sunt printre cele mai căutate combinații pentru acestea. De la verde aprins precum frunzele proaspete, tonuri deschise asemenea primelor fire de iarbă ce se extind până la cele mai intense nuanțe, natura își face simțită prezența puternic în trendurile acestui an.

Cu o gamă variată și potrivită pentru fiecare gust în parte, MODIVO aduce branduri și modele de pretutindeni, într-un singur loc. Fiind constant la curent cu noile tendințe și cerințe, piesele de vestimentație reflectă personalitatea și preferințele fiecăruia cu ușurință.

Deoarece hainele sunt un mijloc de exprimare și creativitatea personală, cămășile pot să ne prezinte și reprezinte fără alte cuvinte necesare. Cămășile verde închis sunt un must în garderoba bărbatului modern din ziua de azi, însă albastru închis, bej sau gri sunt alternative potrivite pentru a păstra din tendințe însă fără a compromite din preferințe.

 

Ca răspuns la toate evenimentele anilor ce au trecut, paleta de culori a anului 2022 pentru bărbați se îndreaptă de asemenea pentru cei aventuroși și curajoși către petele de culoare ce rup din monotonia unei ținute. Roșu, galben muștar și chiar roz sunt opțiuni jucăușe ce se îndepărtează de stilul sobru, dând un aer proaspăt outfit-ului.

Partenerul ideal al oricărei ținute, sneakerșii

Pentru că nici o ținută nu este finisată și gata de prezentat lumii fără o pereche potrivită de pantofi, sneakerșii de pe MODIVO vin în completarea ținutei la doar un click distanță. Variați, confortabili și calitativi, aceștia se pot asorta cu ușurință pentru fiecare eveniment sau outfit pregătit. Tot ce trebuie să faci este să alegi, să adaugi în coș și să achiți, iar apoi să te bucuri de noua ta pereche de sneakers.

Trendurile de culori pentru anul 2022 pot fi găsite cu ușurință pe MODIVO, de la nuanțele pământii, la modelele colorate și plină de personalitate, cât și acea pereche perfectă de sneakers care să vină în completarea ținutei. Descoperă-le și pregătește-ți garderoba pentru primăvară, la doar un click distanță!

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *