Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai bune job-uri pentru bărbați

Statisticile realizate în mai multe țări, arată că jumatete din forța de muncă bărbătească nu este mulțumită de locul de muncă actual. Pentru a va oferi un impuls suplimentar în cazul în care doriți să faceți altceva și să o luați de la zero în alt domeniu, am creat această lista pentru a vă oferi o imagine de ansamblu orientativă despre cele mai bune locuri de muncă pentru bărbați.

Horticultor. Are de a face cu arta și știința de a gestiona o grădină. Combină informații și îndemânări agricole, de design și de conservare. Sigur că acest loc de muncă nu este pentru cei care visează să ajungă să lucreze în bănci. Dar în străinătate, horticultorii și grădinarii sunt foarte bine plătiți (în Marea Britanie salariile încep de la 24.000 lire și pot ajunge la 30.000 lire). E nevoie de muncă fizică, cunoștințe tehnice și creativitate.

Paramedic. Este persoana care acționează în caz de urgență. Paramedicii salvează vieți omenești în fiecare zi. În Anglia salariile variază între 21 000 lire și 35 000 lire, iar paramedicii au o satisfacție foarte mare. Fericirea la locul de muncă depinde de mai multi factori ca autonomie, scop și altruism. Personalul care lucrează pe ambulanță se bucură de toate aceste aspecte.

Fotograf. Desfășoară activități independente, este ca un freelancer. Călătorește mult și vede toată lumea, peisaje dramatice, oameni și evenimente, realizează poze de produs, panouri turistice sau imagini publice. La început, veniturile pot fi mai mici, dar cu un portofoliu bun, experiență și contacte, cifrele pot crește substanțial. Independentă și creativă, fotografia este una din cele mai flexibile cariere: nu ai ore fixe, este autonom. În parte artă, în parte teorie, fotografia este mai diversă decât multe alte locuri de muncă creative. Dezvoltarea rețelelor sociale a dus la noi beneficii pentru acest job.

Tester de jocuri. Da, ești plătit pentru a juca jocuri video și pentru a folosi produse soft, cu scopul de a le testa și de a identifica eventuale bug-uri. În industria jocurilor, salarii pot ajunge și la 30 000 lire. Este ideal pentru mințile analitice, pentru cei cărora le place să rezolve probleme, să lucreze în echipă și să respecte deadline-uri.

Picture of Marius

Marius

Marius locuiește în Cluj-Napoca și când nu scrie pe bunadimineata.ro, își urmează pasiunile îndreptate către drifturi și călătorii. Se pricepe la mașini, motiv pentru care scrie des în secțiunea Auto. Cel mai bine îl caracterizează melodia Vicii - Cheloo feat Bitză.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *