Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai utile accesorii de iarnă pentru bărbaţi

Ţinuta este foarte importantă, nu doar pentru femei, ci şi pentru bărbaţi. Aceştia din urmă trebuie să se protejeze de frigul pătrunzător al anotimpului rece, dar să fie şi oarecum îmbrăcaţi în tendiţele modei. Iată care sunt cele mai purtate accesorii de iarnă de către majoritatea bărbaţilor:

Accesorii pentru acoperirea capului la bărbaţi

De departe cel mai întâlnit accesoriu de acest fel este căciula. Acest articol de îmbrăcăminte este fabricat din diferite materiale, dar având un singur scop: acela de a proteja capul. Pe piaţă există o varietate impresionantă de căciuli şi putem enumera: căciuli clasice pentru bărbaţi, căciuli confecţionate din blănuri de la diferite animale, căciuli de schi, etc. Marele dezavantaj al căciulilor este că părul devine greu de aranjat imediat după purtarea lor. Avantajul acestor accesorii este că ţin de cald extrem de bine.

Un alt accesoriu util pentru acoperirea capului sunt pălăriile. Da, este adevărat că acestea sunt mult mai elegante decât căciulile. De regulă, pălăriile se poartă de către bărbaţi, atunci când merg la diferite evenimente şi trebuie să aibă o ţinută mai elegantă.  Pălăriile reprezintă un accesoriu care a fost şi va rămâne întotdeauna la modă. Avantajul lor este dat de faptul că sunt foarte elegante şi dau un farmec aparte bărbaţilor care le poartă. Dezavantajul pălăriilor este că nu ţin foarte bine de cald şi nu protejează urechile.

Accesorii pentru protejarea gâtului la bărbaţi

Aici avem doar un singur accesoriu care este cel mai folosit. Deisgur, ne referim la celebrele fulare. Acestea au fost întotdeauna în tendinţe, însă totul depinde şi cum asortăm fularul cu ţinuta. Fularele protejează gâtul extrem de bine şi nu sunt deloc incomode sau inestetice. De multe ori, un fular asortat cu ţinuta potrivită oferă unui bărbat un aer mult mai sobru.

Accesorii pentru protejarea mâinilor la bărbaţi

Protejarea mâinilor bărbaţilor se face cu ajutorul mănuşilor. Şi acestea sunt foarte populare şi majoritatea dintre noi le avem în ţinuta cotidiană de iarnă. Mănuşile au rolul de a proteja mâinile de frig. Mănuşile sunt realizate din diferite materiale, care pot fi materiale textile, piele sau fâș. De asemenea, mănuşile merg cu aproape orice ţinută.

Aceste 3 accesorii pentru bărbaţi sunt obligatorii de purtat, atunci când afară sunt temperaturi scăzute. Purtarea accesorilor de iarnă ne va asigura puţin mai multă căldură, deci şi puţin mai mult confort.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Marius

Marius

Marius locuiește în Cluj-Napoca și când nu scrie pe bunadimineata.ro, își urmează pasiunile îndreptate către drifturi și călătorii. Se pricepe la mașini, motiv pentru care scrie des în secțiunea Auto. Cel mai bine îl caracterizează melodia Vicii - Cheloo feat Bitză.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *