Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Citate amuzante despre bărbați

Ne sunt copii, parteneri, șefi, subordonați, amici, iubiți, nesuferiți sau dragi. Acestea sunt ipostazele în care bărbații sunt lângă noi, însă indiferent de acestea, au câteva trăsături de personalitate care îi diferențiază de femei. Ca să destindem puțin atmosfera, hai să ne delectăm cu câteva citate amuzante despre bărbați.

1. „Nu toți bărbații sunt niște porci. Unii sunt niște girafe zăpăcite, ații sunt niște pui de cățel cu ochii mari și triști, iar alții sunt niște broaște nesigure pe ele. Dar dacă nu ești atentă, porcii pot să strice distracția pentru toți.” – Cynthia Heimel, umorist.

2. „Dacă lumea ar fi un loc logic, bărbații ar călări pe o șa pentru femei*” – Rita Mae Brown, feministă.

3. „Cât de frumoasă e masculinitatea, dacă își găsește exprimarea potrivită” – D.H. Lawrence, scriitor.

4. „Liberarea femeii e o absurditate. Tot bărbații sunt cei discriminați. Ei sunt cei care nu pot să rămână însărcinați și nimeni nu face nimic în privința asta” – Golda Meir, politiciană.

5. „Dacă nu poate reparat cu bandă adezivă sau superglue, e o problemă de femei” – Jason Love, antrenor de fotbal.

6. „Tragedia machismului e că un bărbat nu e niciodată suficient de bărbat.” – Germaine Grier, jurnalistă.

7. „Toate femeile devin ca mamele lor. Asta e povara pe care o înfruntă. Dar niciun bărbat nu devine ca mama lui. Asta e povara bărbaților” – Oscar Wilde, autor.

8. „Vreau un bărbat bun și înțelegător. Chiar este asta prea mult pentru un multimilionar?” – Zsa Zsa Gabor, actriță.

9. „Un bărbat fură primul sărut, roagă pentru al doilea, îl cere pe al treilea, îl ia pe al patrulea, îl acceptă pe al cincilea… și le rabdă pe toate celelalte.” – Hellen Rowland, jurnalistă umorist.

10. „Un tată știe exact ce e în mintea depravată a băieților de la mall. Asta pentru că și el a fost cândva un băiat cu o minte depravată. De fapt, dacă se gândește suficient de mult la planurile pe care și le făcea pentru a cuceri fete, un tată nu doar că își va susține nevasta în a-și ține fata cât mai mult timp în casă, ci chiar va merge la mall și va face ca acei băieți să fie arestați” – Bill Cosby, actor.

* Șaua pentru femei permite să călărești un cal având ambele picioare pe aceeași parte a animalului și a fost inventată în antichitate pentru ca femeile să poată călări fără să fie incomodate de rochii.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *