Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să devii un bărbat bun la toate

Sunt convinsă că ți s-a spus, și nu o singură dată, să repari diverse obiecte din casa ta. Poate soția sau prietena ta se așteaptă ca tu să fii bun la toate, însă tu nu știi cum ai putea să faci asta. Nu-ți fă probleme, în cele ce urmează voi încerca să îți ofer câteva sfaturi, ca să înțelegi mai bine la ce se referă femeile când așteaptă asta.

Arată-i că încerci

Trebuie să înțelegi că nouă, femeilor, ne plac subtilitățile. Astfel, când îți spune că trebuie să repari chiuveta din baie, nu înseamnă neapărat că trebuie să fii cel mai bun în asta. Desigur, dacă chiar reușești să o repari va fi un bonus plăcut, însă ceea ce partenera ta își dorește de fapt, este să te vadă că încerci. Prin asemenea „taskuri” ea încearcă să îți transmită că ești o persoană foarte importantă pentru ea și că vrea să se asigure că îi vei sări în ajutor, ori de câte ori are nevoie, indiferent că e o problemă minoră sau că e ceva mai serios.

Impresioneaz-o

Un alt motiv pentru care îți poate spune să rezolvi diverse lucruri prin casă e că vrea să o impresionezi cu aptitudinile tale. Ca să faci asta, nu trebuie să știi de toate, trebuie doar să ai câteva ustensile de bază, pe care să te poți baza pentru a face treaba. Spre exemplu, dacă vrei să o impresionezi, poți încerca să construiești o piesă decorativă din materiale neconvenționale.  În acest caz, s-ar putea să ai nevoie de un flex cu ajutorul căruia să poți șlefui sau tăia materialele cu care lucrezi. Crede-mă, ea va aprecia gestul, nu doar obiectul pe care i l-ai confecționat.

Preia inițiativa

Cel mai simplu mod de a deveni bun la toate e să preiei inițiativa. Dacă e să gândim diferit, să preiei inițiativa nu înseamnă că trebuie să repari totul în casă imediat ce se strică, ci să fii primul care observă asta. Ai observat că s-a înfundat chiuveta? Încearcă să o desfunzi, iar dacă nu reușești, caută tu un instalator care să rezolve treaba, nu aștepta să te roage ea să faci asta. Același lucru poate fi valabil pentru orice tip de problemă care îți apare. În cele din urmă ea va spune prietenelor ei că are un bărbat bun la toate, pentru că ori de câte ori de strică ceva, el vine cu soluția, nu așteaptă să observe și alții.

În concluzie, oferă-i partenerei tale siguranța că se poate baza pe tine, nu neapărat prin faptul că ești un om bun la toate, ci prin faptul că ești dispus să încerci să faci orice, pentru a rezolva problemele apărute.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *