Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să faci o femeie fericită

Uneori femeia poate fi ca o enigmă. Dar, imediat ce prinzi câteva indicii, vei descoperi că poate fi chiar ușor să faci o femeie cu adevărat fericită. Iată câteva sfaturi în acest sens:

Trateaz-o cu respect. Este cel mai important lucru. Poartă-te cu ea așa cum ți-ai dori că ea să se poarte cu tine. Când iubești pe cineva, acesta este cel mai important lucru. Fără respect, nu există dragoste adevărată. Respectă-i valorile și opiniile, dă-i șansa de a vorbi despre ceea ce simte, nu o înjosi și nu o insulta, nu o judeca. Încearcă să o înțelegi și să o apreciezi pentru ceea ce este ea, fii sincer cu ea.

Nu o condiționa pentru dragostea pe care i-o porți. Alegerile pe care le face sunt ceea ce este ea, iar o femeie bună merită mai mult. Nu o face să aleagă între un loc de muncă și dragostea ta.

Ascult-o. Nu sta tăcut atunci când vorbește, ci ascult-o cu adevărat. Ascultarea activă presupune să-i adresezi întrebări și să-i răspunzi.

Asumă-ți întreaga responsabilitate pentru ceea ce spui și pentru modul în care alegi să interpretezi ceea ce auzi. Dacă ai făcut o greșeală, asum-o și recunoaște-o. Nu fi egoist în interacțiunile cu ea.  În acest sens, evită formulările de genul „îmi pare rău că te-am rănit.” Aceasta este o modalitate comună de a face o femeie nefericită.

Nu fi o povară pentru ea. Este cel mai rapid mod de a face o femeie să-și piardă interesul pentru ține. Nu vrei să fii un alt „copil” de care să aibă grijă. Ești bărbatul ei, nu băiatul el. Acest lucru înseamnă că trebuie să te comporți matur, să fii de încredere și responsabil. Să te întreții din punct de vedere financiar, să ajuți la treburile casnice, să fii lângă ea atunci când are nevoie de ajutor și să-ți ții promisiunile.

Fii fidel. Nu petrece mai mult timp cu altă femeie. Nu te da în spectacol pentru a atrage alte femei.

Fii atent la spune și ce face, la „dorințele” ei. Petreceți cât mai mult timp împreună. Fii tu însuți căci ea vrea să te vadă așa cum ești în realitate.

Pentru a o face fericită poți să-i gătești, să-i faci mici cadouri, să organizezi o cină romantică, să o complimentezi frecvent, să călătoriți împreună. Fii distractiv. Toată lumea își dorește să fie alături de cineva care îi face viața mai interesantă. Nimeni nu vrea un partener plictisitor. Fii sursa de distracție din viața ei prin activități variate și unice. Mergeți la un curs de dans sau într-o excursie în weekend. Fă orice lucru care se potrivește cu personalitatea ei și care vă menține relația vie.

Marius

Marius

Marius locuiește în Cluj-Napoca și când nu scrie pe bunadimineata.ro, își urmează pasiunile îndreptate către drifturi și călătorii. Se pricepe la mașini, motiv pentru care scrie des în secțiunea Auto. Cel mai bine îl caracterizează melodia Vicii - Cheloo feat Bitză.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *