logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să fii mai atrăgător pentru femei

Ca bărbat, există multe lucruri pe care le poți face pentru a determina interesul femeilor față de tine să scadă dramatic. Sunt multe și cunoscute. Dar nu există încă o rețetă garantată a succesului, una care să știi că o pui în aplicare cu 100% șanse de reușită.

Nici articolul acesta nu deține secretul, din păcate, pentru că altfel l-am fi păstrat pentru noi și nu l-am mai fi scris aici, dar sunt câteva sfaturi care, conform menshealth.com, ar putea să atragă atenția feminină mai mult spre persoana ta.

Vorbește cu încredere

În trecut, femeia era atrasă de cel mai puternic bărbat din trib/grup/sat etc, care putea să-i ofere protecție, hrană și să-i facă prunci. În prezent nu mai suntem nevoiți să ucidem urși sau să ne cățărăm în copaci după fructe pentru cină, dar acel instinct nu a dispărut complet, susțin studiile. De aceea, un bărbat încrezător în puterile proprii, care vorbește cu încredere (atenție la diferența dintre încredere și trufie) este mai atrăgător pentru femei. Pe scurt, nu te bâlbâi.

Îmbracă-te în roșu

Nu chiar tot în roșu, pentru că nu vrei să arăți ca o roșie plecată la plimbare. Un tricou de această culoare este suficient pentru a atrage atenția doamnelor, deoarece femeile asociază roșul cu pasiunea și erotismul.

Lasă-ți barbă

Nu e nevoie să ai barba lui Moise, dar niște păr facial bine îngrijit îți oferă un aspect mai masculin, transmițându-le lor ideea că ai fi un bun tată, care poate avea grijă de familia lui. Partea interesantă e că dacă ești într-o relație stabilă, știi că femeia cel mai des cere să renunți la barbă. Dar nu putem discuta aici despre înțelegerea psihicului feminin, pentru că nu avem suficiente caractere rămase.

Nu zâmbi în poze

Chiar dacă știi că ai un zâmbet ”a la Brad Pitt”, studiile susțin că nu e tocmai atrăgător să îl etalezi în poze, pentru că ești perceput ca fiind mai feminin decât ești în realitate. În schimb, în discuțiile față în față poți să zâmbești, dar nu exagera. Bărbații mai serioși par mai misterioși, respectiv mai atrăgători.

Ai și alte idei? Cad multe femei pradă farmecului tău? Spune-ne în comentarii cum o faci, să învățăm și noi.

Citește și despre cele mai cretine replici de agățat din lume.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *