logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îți alegi ochelarii de soare în funcție de forma feței

Mai demult am discutat despre alegerea tunsorii în funcție de forma feței, însă acum a sosit momentul să vorbim despre cum să ne alegem o pereche de ochelari de soare în funcție de fizionomia noastră.

Ochelarii de soare sunt unul dintre cele mai răspândite accesorii atât între reprezentantele sexului feminin, dar și printre bărbați. O pereche de ochelari ar trebui să fie în concordanță cu forma feței tale pentru a te avantaja, dar ar trebui în același timp să îți exprime și personalitatea.

Dacă ai fața ovală trebuie să îți cauți niște ochelari cu rama de plastic mai pronunțată, dar care să aibă și lentile mari pentru că astfel ți se va accentua lățimea feței. Aceste persoane au marele avantaj că pot purta aproape orice fel de ochelari.

Cei cu fața rotundă se pot orienta către ochelari care au marginile ramelor rotunde pentru a obțiune un efect de alungire a feței. De asemenea, brațele ochelarilor ar fi bine să fie late pentru a lărgi mai mult profilul și a scăpa de imaginea de rotunjime a feței.

În cazul în care fața ta are formă de romb poți opta pentru ochelari cu lentile ovale sau cu lentile pătrate, dar ușor rotunjite la colțuri. Cei care au obrajii mari și lați împreună cu o bărbie intră în această categorie.

Bărbații cu fața pătrată trebuie să folosească ochelari cu ramele rotunde sau ovale pentru a le lungi un pic fața. Acest efect vă va face trăsăturile un pic mai alungite, dar și fața un pic mai mare.

Fața alungitănecesită lentile rotunde sau pătrate pentru a da impresia că fața nu este foarte lungă ci mai degrabă de o mărime potrivită, iar cei care au fața mică trebuie să caute ochelari de mici dimensiuni, iar dacă sunteți posesorii unei fețe proeminente automat vă vor trebui niște ochelari pe măsura feței.

Alegerea unei perechi de ochelari nu este atât de ușoară pe cât pare, însă dacă știm câteva reguli simple nu avem cum să dăm greș. Totul ține de proporții, fizionomie și preferințe așadar pentru a lua decizia cea mai avantajoasă trebuie să corelăm toate aceste lucruri.

Ochelarii de soare pot fi accesoriul care vă exprimă personalitatea și vă scoate în evidență în orice situație deci trebuie să aveți grijă ce model alegeți.

În ziua de astăzi se găsesc orice fel de modele în comerț așadar nu trebuie să vă temeți că nu veți găsi un model care să fie potrivit pentru voi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *