Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Nu poți controla genele sau trăsăturile fizice de bază, dar poți controla modul în care folosești ceea ce ai deja. A fi dorit implică mai mulți factori, printre care aranjare, stil și personalitate. Indiferent de motivul pentru care dorești să fii mai dorit, există câteva modificări simple pe care le poți face cu ușurință pentru a va atinge obiectivul.

Modul în care ai grijă de tine. Cel mai simplu și de bază mod prin care poți deveni mai atrăgător este să respecți o bună igienă a corpului. Să fii curat și să mirosi bine. Asta își doresc și cei din jurul tău.

Folosește deodorant. Găsește un parfum care ți se potrivește și folosește-l imediat ce ieși de la duș. Dacă transpiri în timpul zilei, ia deodorantul cu tine în rucsac sau în servietă și aplică ori de câte ori simți nevoia.

Fă duș în fiecare zi.

Folosește apa de toaletă (after-shave) sau spray de corp.

Bărbierește-te. Pentru un aspect impecabil, bărbierește-te sau verifică firele rebele de pe barbă în fiecare dimineață, înainte de a ieși pe ușă. Dacă ai barbă, mustață sau cioc, îngrijește-te. Marginile trebuie bine îngrijite, curățate și totul trebuie să fie uniform. Opțional, poți să te pensezi.

Curată și taie unghiile cu regularitate. La fiecare două, trei zile, după ce ieși de la dus, este indicat să-ți verifici și să-ți cureți unghiile.

Periază dinții și folosește ața dentară pentru a combate respirația urât mirositoare și pentru a avea un zâmbet plăcut.

Cum îți aranjeti părul. Tunde-te și mergi la frizerie cu regularitate. Poți să-ți cauți un stilist specialist în tunsori bărbătești care îți va găsi o tunsoare care să te avantajeze. Folosete pieptenele în fiecare zi și spală-te frecvent cu un șamponul potrivit.

Îmbrăcămintea. După cum se spune: haina îl face pe om! Nu trebuie să porți haine scumpe pentru a fi un bărbat dorit, dar hainele pot spune multe despre tine. Trebuie să fie curate, eventual călcate, asortate, compatibile cu vremea și locul în care te afli.

 Fii o prezență atrăgătoare. Atenție la postură, la zâmbet. Dezvoltă-ți simțul umorului, privește în ochi și fii un gentleman, respectă-i pe cei din jur și vorbește frumos. Nu înjura . Învață codul bunelor maniere și cum trebuie să porți o conversație. Vorbește clar și cu atenție.

Marius

Marius

Marius locuiește în Cluj-Napoca și când nu scrie pe bunadimineata.ro, își urmează pasiunile îndreptate către drifturi și călătorii. Se pricepe la mașini, motiv pentru care scrie des în secțiunea Auto. Cel mai bine îl caracterizează melodia Vicii - Cheloo feat Bitză.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *