logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Despre aspectul bărbaților mai în vârstă

O dată cu înaintarea în vârstă majoritatea oamenilor nu se mai îngrijesc chiar atât de mult, iar acest lucru poate fi văzut mai ales în rândul bărbaților.

Acest fapt poate fi pus pe seama gândului că nu mai are rost să fie cocheți sau la modă pentru că vremea lor a trecut și nu se uită mai nimeni la ei. Lucrurile nu stau chiar așa cum ar crede mulți dintre domnii din ziua de astăzi deoarece lumea încă este chiar foarte atentă la modul în care se prezintă un om, indiferent de cât de multe decenii au trecut de la nașterea lui.

Regulile sociale s-au schimbat ușor, ușor astfel că acum trebuie să fim mai mereu la înălțime în ceea ce privește ținuta și modul în care ne prezentăm în public. Poate că acum nu mai este chiar timpul în care îți doreai să arăți bine pentru a le impresiona pe reprezentantele sexului frumos, însă acest fapt nu trebuie să te împiedice să ai o prezență fizică agreabilă, pornind de la îmbrăcăminte și până la modul în care îți aranjezi părul sau îți îngrijești pielea.

Un bărbat matur trebuie să emane respect în jurul său și poate chiar să devină în timp gentleman-ul care ar fi trebuit să fie încă din tinerețe. Vârsta și experiența care vine o dată cu ea vă pot fi de mare ajutor pentru a duce la îndeplinire acest scop.

Nu trebuie să uiți niciodată că printr-o îngrijire adecvată poți obține respectul celorlalți. Prima impresie contează întotdeauna și tu chiar poți deveni un model de urmat pentru alții.

Ai grijă ce mănânci, ai grijă de sănătatea ta și din când în când, încearcă să mai faci și sport pentru că toate acestea te vor ajuta să te simți și să arăți bine și, în același timp, vei vedea că vei îmbătrâni mai greu.

Presupun că nu ai de gând ca la 40-50 de ani să arăți precum un bătrân neîngrijit de 70 de ani, așadar trebuie să fii conștient că îți poți temporiza declinul biologic și social care de cele mai multe ori apare o dată cu înaintarea în vârstă, numai printr-un mic efort care îți va fi de mare ajutor.

Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi, te vor invita în oraș, astfel că nici atunci când te vei afla la pensie nu vei simți o mare diferență pentru că tot vei avea o viață activă care îți va aduce multe bucurii și nu te vei simți singur în niciun moment.

Sănătatea și aspectul tău nu trebuie să fie neglijate nici dacă ești tânăr, nici dacă ești în vârstă. Cu siguranță îți dorești să fii sănătos și să arăți bine întotdeauna, însă va trebui să faci și tu mici eforturi în acest sens. Rezultatele nu vor înceta să apară, iar tu nu vei înceta să îi uimești până și pe cei mai tineri cu eleganța și vigoarea ta.

Vezi și câteva citate celebre despre îngrijirea personală.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.