logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Diferențele dintre băieți și bărbați, femei și fete

O femeie știe exact ce-și dorește de la viață, cariera în care dorește să crească, unde vrea să ajungă sau nu știe și în momentele de confuzie știe să stopeze tot ce nu-și dorește și ceea ce o ține în loc de la a reveni la starea ei, la felul ei de a fi. Gândește pe termen lung și nu înainte de toate știe și genul de bărbat cu care vrea să fie, asta dacă nu este deja cu el.

O fată nu poate gândi că o femeie, nu are experiența vieții și nu a dat cu capul de suficiente ori încât să se trezească la realitate, să vadă lucrurile exact așa cum sunt și să acționeze ca atare. Are doar o idee vagă legat de ceea ce își dorește sau unde vrea să ajungă asta în cazul în care stă să se mai gândească și la viitor. Totul este superficial din acest punct de vedere, inclusiv felul în care se ghidează. Nu are încrede în propria ei persoană, relațiile sunt superficiale, îi place să fie tratată foarte special, nu este stabilă emoțional.

Un bărbat este exact ca și o femeie, știe întotdeauna ce își dorește și cum să obțină ce își propune. Are obiective pe termen lung, nu se abate de la a-și îndeplini țelurile. Bărbații știu când să se implice în relații din punct de vedere sentimental și sunt atrași de femei inteligențe, independente financiar și emoțional, pe care să se poată baza la nevoie.

Un băiat nu este niciodată hotărât, iar dacă își propune un target la cea mai mică problemă da înapoi, la fel și în cazul relațiilor, chiar și în relații sunt cu fete nehotărâte care încă nu știu ce vor de la viață. Băieții nu știu să lupte pentru ceea își doresc cu adevărat, asta în cazul în care știu ce își doresc, se intimidează foarte repede, stau prost cu răbdarea și ambiția. Băieții sunt atrași de fete care arată bine, nu sunt capabili să vadă și să analizeze mai mult.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.