logo
Generic filters
Exact matches only

Efectele fumatului asupra bărbaților

De cele mai multe ori, efectele fumatului asupra bărbaților sunt dezastruoase și asta se vede în timp. Nu putem nega că fiecare dintre noi avem câte un viciu și din păcate cei mai mulți au viciul fumatului sau alcool-ul. Acestea două nu aduc nimic bun în viața noastră de zi cu zi, din contră aduc doar consecințe negative atât asupra sănătății, cât și asupra bugetului nostru. Iată și câteva dintre efectele fumatului asupra bărbaților.

Efectele fumatului pot fi letale pe termen lung

Majoritatea ne dorim o viață cât mai lungă și dacă se poate lipsită de griji. Dacă pe termen scurt nu pare să afecteze foarte mult, cu timpul, cei care fumează vor fi afectați 100%. Acest lucru se vede și din pricina numeroaselor decese survenite în urma bolilor care se formează din cauza tutunului acumulat în organism. Cel mai adesea efectele fumatului asupra bărbaților se văd atunci când încep să apară problemele cu inima sau problemele pulmonare.

Efectele fumatului asupra bugetului

Putem spune că țara noastră încă mai are cele mai mici prețuri din Uniunea Europeană la țigări. Acest lucru este unul bun în opinia noastră, pentru că oricât ar fi de scumpe, cei împătimiți nu se vor lăsa de fumat, intotdeauna vor găsi banii necesari pentru un pachet de țigări. Adesea, multe familii se confruntă cu grave probleme financiare și asta din cauză că mai mult de o treime din bugetul lunar se duce pe țigări. Chiar dacă la noi în țară nu sunt așa de scumpe precum în alte țări civilizate, tot sunt scumpe, evident raportându-ne la veniturile din țara noastră.

Fumatul poate duce chiar și la inferitilitate

Dacă aveți de gând să începeți să fumati de la o vârstă fragedă, ar trebui să va reviziuti puțin planurile. În decursul a câțiva ani cei care fumează riscă să devină infertili sau pur și simplu să se ajungă și la impotență și nu puține au aceste cazuri .

În prezent există numeroase metode cu ajutorul cărora bărbații se pot lasa de fumat, însă totul ține și de conștiința fiecăruia. Înainte să începeți o țigară este recomadat să va gândiți la efectele fumatului la bărbați și cu siguranță veți ezita să o mai aprindeți.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *