Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Idei de cadouri pentru 8 martie

Se apropie ziua în care sărbătorim femeia – 8 martie. Una dintre cutumele acestei zile implică oferirea unui cadou (simbolic sau nu), în semn de apreciere. În trecut, acest gest era făcut cu precădere de bărbați, însă acum acesta nu mai este atât de bine definit. Dacă vrei să faci un cadou drăguț cuiva, cu ocazia acestei zile, iată câteva idei:

Bomboane și flori

bomboane-si-flori_49181878Sursa foto: © Syda Productions

În majoritatea cazurilor, cel mai simplu este să alegi un buchet de flori (sau o plantă în ghiveci) și o cutie de bomboane de ciocolată. Acesta este cel mai clasic tip de cadou oferit pentru această ocazie și este unul care le mulțumește pe majoritatea femeilor.

Cosmetice și parfumerie

parfumuri_66218068Sursa foto: © Martina1802

O opțiune puțin mai costisitoare, dar la fel de atentă poate fi un parfum. Totuși, va trebui să te asiguri că ești informat despre preferințele femeii din viața ta în materie de parfumuri. Iar dacă vrei, poți face din asta un adevărat set de îngrijire.

Haine și bijuterii

bijuterii-cadou_30454171Sursa foto: © Pheigin

Bijuteriile sunt, de asemenea, o variantă care va fi apreciată de femei. Cu toate acestea, la fel ca în cazul parfumurilor, este necesar să cunoști stilul bijuteriilor pe care le poartă femeia căreia vei vrea să îi faci acest cadou.

Articolele vestimentare precum eșarfele sau șalurile sunt și ele o opțiune de cadou, având în vedere că denotă un grad mai ridicat de atenție din partea celor care oferă acest dar.

Pe de altă parte, dacă vrei să faci un cadou mai mult decât simbolic, poți gândi o adevărată strategie și îi poți oferi un obiect pe care și-l dorește. Acesta poate fi  legat de farduri, electronice, cărți sau orice altceva o pasionează ca activitate.

Cadouri simbolice

felicitare_65033537Sursa foto: © Olena Pavlovich

În cazul în care bugetul tău este unul prea mic, poți încerca și o scrisoare sau o felicitare în care să fii sincer și să îi spui cât de importantă este ea pentru tine. O astfel de variantă este una simbolică, care va fi apreciată, în special, de femeile care îți sunt foarte apropiate.

Nu în ultimul rând, dacă vrei, poți să te ocupi tu de toate lucrurile în această zi. Aranjează totul prin casă, gătește sau dacă nu știi să faci așa ceva, rezervă o masă la restaurant.

Indiferent de cadoul pe care ai ales să îl faci, te sfătuiesc să te bucuri de femeile din viața ta și să le prețuiești pentru că sunt alături de tine.

Tu ce cadouri oferi în această perioadă?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări