Search
Generic filters
Exact matches only

Îngrijirea părului la bărbați

Îngrijirea părului este ceva extrem de serios, de care trebuie să ne ocupăm cu cea mai mare atenție. Părul bărbaților trebuie îngrijit foarte bine, indiferent dacă este scurt sau lung. De asemenea, este necesar să avem un păr îngrijit, deoarece datorită acestuia putem creea anumite impresii preliminare despre noi. Iată câteva reguli pe care trebuie să le respectăm dacă dorim să avem un păr strălucitor și mereu curat.

1. Menținerea unui păr curat în permanență

Părul trebuie să fie în permanență curat. În acest sens este indicat să-l spălăm de 4-5 ori pe săptămână, deoarece prinde extrem de rapid anumite bacterii și microbi care-l fac uleios. De asemenea, este necesar să ne informăm foarte bine înainte de a cumpăra un anumit tip de șampon, deoarece acestea sunt pentru diferite tipuri de păr. Așadar, noi va trebui să ne achiziționam șamponul potrivit pentru părul nostru.

2. Gelul de păr dăunează

Oricât de mult am fi încântați de gelul pentru păr, trebuie să știm că acesta, în timp, dăunează părului nostru. Acest lucru este valabil chiar dacă alegem să ne achiziționăm un gel de păr puțin mai scump.

3. De ce trebuie să utilizăm diferitele tratamente pentru păr

Se știe foarte bine faptul că unii bărbați au mari probleme în ceea ce privește căderea părului. Problemele căderii părului la bărbați pot să apară din diferite motive precum: stresul, alimentația, poluarea și de ce nu chiar ereditatea. De îndată ce au apărut astfel de probleme este indicat să mergem la un specialist care să ne prescrie un tratament adecvat pentru stoparea căderii părului. Foarte important: nu trebuie să luăm diferite tratamente despre care am auzit noi că sunt bune. Doar un specialist ne poate confirma sau infirma că tratamentul acela este bun pentru tipul nostru de păr și pentru problemele care le avem. Un tratament neadecvat ne poate face mai mult rău decât bine.

Indiferent dacă ne place sau nu, părul este ca o carte de vizită pentru noi. Așadar, dacă urmăm aceste minime sfaturi, sunt șanse mari să avem un păr sănătos și astfel noi bărbații să avem o grijă în minus (deteriorarea și căderea părului).

Citește și despre Îngrijirea bărbaților

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *