Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le facă înainte de somn

Bărbații sunt un pic mai dezorganizați decât femeile și de multe ori acest lucru nu ne ajută chiar deloc. Înainte de a merge la culcare ne putem face viața mai ușoară fără a depune un efort deosebit.

Următoarele sfaturi pot fi utile pentru majoritatea dintre noi așadar ar fi bine să știm ceea ce am putea face pentru a aduce câteva îmbunătățiri stilului nostru de viață.

1. Pregătește-ți hainele pentru a doua zi

Cred că mulți dintre noi au probleme dimineața cu alesul hainelor. Trebuie să ne călcăm cămășile, trebuie să ne asortăm îmbrăcămintea și mai ales trebuie să arătăm bine pentru restul zilei.

De multe ori nu avem timpul necesar pentru a face toate lucrurile de mai sus și devenim stresați și realizăm totul în grabă, fără a avea cele mai bune rezultate.

2. Întinde-ți mușchii

Câteva exerciții fizice care te vor ajuta să îți întinzi mușchii vor fi benefice pentru sănătatea și aspectul tău fizic. De asemenea, vei avea un somn mai relaxant.

Atenție nu trebuie să execuți exerciții grele, ai nevoie doar de un pic de stretching care să dureze aproximativ 5 minute.

3. Igiena dentară

Da, poate părea o chestie prea simplă pe care știi și tu să o faci, însă o dată cu înaintarea în vârstă ar trebui să ai mult mai multă grijă de dantura ta. Nu mai ești un copil care își va schimba dinții cât de curând.

Prin urmare, ai grijă să utilizezi ața dentară, apa de gură și să execuți corect periajul dentar.

4. Închide electronicele

Studiile arată că radiațiile electronicelor din casele noastre ne pot afecta somnul. Încearcă să îți închizi aparatura electronică din casă cu o oră înainte de culcare. Petrece un pic de timp cu familia sau găsește altceva mai bun de făcut.

5. Organizează-te

Creează-ți o listă cu ceea ce ai de făcut pentru a doua zi și în același timp estimează cât timp ar dura fiecare acțiune a ta. Dacă vei fi mai organizat vei reuși să îți atingi obiectivele de zi cu zi.

Stilul nostru de viață poate fi schimbat întotdeauna în mai bine. Sigur, rutina  e confortabilă însă nu ne ajută să evoluăm în nici un fel.

Putem deveni oameni mai buni, mai sănătoși și mai încrezători în propriile forțe, doar cu ajutorul unor schimbări minore, simple, care o dată cumulate vor avea un impact extrem de benefic pentru noi.

Vezi care sunt lucrurile pe care femeile singure s-au săturat să le audă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *