Search
Generic filters
Exact matches only

Mașina potrivită pentru toamnă

Temperaturile sunt în scădere și este timpul pentru călătoria de toamnă. Pregătește copiii și pornește la drum. Vizitați un oraș sau obiective turistice importante. Mergeți cu mașina la magazinul de înghețată. Indiferent de aventură, iată câteva mașini care te pot însoți.

Orice toamnă de neuitat începe și se termină cu un cântec special într-o mașină de neuitat. Toamna, este fară îndoială, cel mai potrivit sezon pentru a conduce o mașină. Drumurile sunt curate, soarele încă strălucește și aproape orice activitate în aer liber poate fi realizată. Pentru a te bucură din plin de ceea ce poate oferi această perioadă a anului, ai nevoie cu adevărat de o mașină potrivită. Iată câteva idei în acest sens:

Fiat 500. Dacă vorbim de distracție la soare, această mașină mică italiană poate fi alegerea potrivită. Are trapă mare, scaune reglabile, aer condiționat și MP3.

Yaris automată. Este perfectă pentru distante lungi. Este o variantă sport și de control a tracțiunii. Puteți să stați pe spate confortabil și să vă bucurați de drum. Unele modele au gps încorporat și conectivitate Bluetooth.

Ford Fiesta. Este perfectă pentru o tură prin împrejurimi. Dacă sunteți în căutarea unei mașini în care să încapă toată familia, aceasta poate fi mașina perfectă. Este foarte spatioasă si are un portbagaj destul de încăpător și aer condiționat.

Toyota Aygo. Dacă nu căutați o mașină cu pretenții, această poate fi varianta potrivită. Este ieftină, are cinci uși, conectivitate Bluetooth, aer condiționat, geamuri electrice, iar interiorul este jumate realizat din piele. Deci, dacă doriți să va distrați pe timpul toamnei cu o mașină mai puțin costisitoare, aceasta este mașină potrivită.

Mercedes-Benz Sprinter Van. Poate face față cu brio dacă plănuiți să campați undeva în apropiere de munte. Este minunat să călătorești într-o asemenea mașină.

Mini Cooper cu patru uși. Poate fi o soluție ciudată, dar Cooper cu patru uși este spațios și rapid (cel puțin varianta Cooper S). Dacă plănuiți să mergeți pe drumuri de țară, aceasta poate fi o alegere bună. În plus, este suficient de spațioasă, iar scaunele din spate pot fi rabatate că să puteți trage un pui de somn.

Voi ce mașină alegeți toamna asta?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!