Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
tuns barbati
tuns barbati

Top zece tunsori pe care bărbații trebuie să le evite

Fie că ne place sau nu oamenii își formează o primă părere despre noi și după felul în care arătăm. Deși acest lucru este în mod cert o superficialitate, trebuie să acceptăm că aceasta este realitatea: oamenii ne cataloghează și după aspectul fizic, stil vestimentar sau coafură/tunsoare.

Felul cum ne purtăm părul ne exprimă personalitatea și stilul. Poți să fii elegant, stilat, rebel, romantic, serios, dur etc. dacă știi ce stil de tunsoare să îți alegi. Dacă ai ales un stil de a-ți purta părul greșit riști să fii caraghios și să fii subiectul glumelor celor din jur.

Hair-stiliștii au câteva sfaturi în ceea ce privește tunsorile pentru bărbați. Iată un top zece al tunsorilor pe care niciun bărbat nu trebuie să le poarte niciodată:

Stilul anilor ’80

Acel gen de coafură cu părul scurt în partea de sus și lung în spate. Deși era la modă în urmă cu 35 de ani, încă mai sunt bărbați care poartă părul în stilul acelor ani.

Dreadlocks

dreadlocks

Sursa foto: Canettistock

Arată bine și se potrivesc doar bărbaților de culoare din simplul motiv că părul lor este în mod natural făcut pentru a fi coafat în acel mod. Bărbații albi arată murdari și neîngrijiți dacă își poartă părul în acest fel.

Părul ridicat în stilul Guido

Arată total nepotrivit pentru un bărbat, lasă impresia că purtătorul are o căciulă pe cap și nu păr.

Părul cărunt vopsit prost

Hair-stiliștii recomandă bărbaților să evite vopsirea părului alb dacă nu pot să facă acest lucru în mod profesionist.

Șuvița peste chelie

Deși s-a discutat și se discută încă mult pe această temă, încă există bărbați care își acoperă chelia cu o șuviță lungă. Nu trebuie să fi stilist ca să îți observi că este ridicolă o astfel de coafură. Un bărbat cu capul ras va arăta mult mai elegant decât unul cu o șuviță care să îi acopere chelia.

Un breton foarte lung pe o parte

Este genul acela de coafură care deranjează din cauză că părul este permanent pe față, iar purtătorul trebuie să facă mereu mișcări cu capul sau cu mâna pentru a-și stăpâni părul.

Coafuri de acum câțiva ani

Genul de coafură care a fost la modă acum doi-trei ani, dar încă te încăpățânezi să o mai porți deși nimeni nu mai face lucrul acesta. Riști să devii ca cei care își poartă părul ca acum 35 de ani.

Frizuri imposibil de făcut

De exemplu, un bărbat cu părul rar niciodată nu va putea să poarte acel gen de coafură cu păr lung, sau de lungime medie și coafat rebel. Trebuie cerut sfatul unui specialist care va găsi formula optimă.

Părul încărcat cu produse de coafat

Dacă ai folosit dimineața ceară pentru păr, fixativ etc, seara trebuie să îți speli părul. De asemenea, nu trebuie să utilizezi cantități impresionante de produse de coafat. Nimănui nu îi place să vadă un păr încărcat.

Coafuri-imitații după vedete

Nu îți face niciodată tunsoare ca actorul/cântărețul preferat dacă nu se potrivește cu stilul tău și cu forma feței tale.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *