Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
copertă Klain
copertă Klain

15 ani de Klain

Din 2007 și până astăzi, agenția de digital marketing Klain identifică nevoile pieței și le adresează cu o echipă pasionată de specialiști. Dedicată, dinamică și deschisă oricăror noi provocări, agenția sărbătorște 15 ani de activitate cu succes și numeroase colaborări memorabile.

De la 3 oameni plini de ambiție ce împărțeau un spațiu modest pe strada Horea din Cluj Napoca și până la echipa dezvoltată de astăzi formată din 15 persoane, esența a rămas aceeași: identificarea nevoii primare a proiectului și propunerea unor soluții adecvate și eficiente. Începându-și aventura prin acceptarea proiectelor ce activau în zona hotelieră și mai apoi, treptat, diversificând portofoliul, Klain a evoluat și s-a adaptat permanent în funcție de client și cerințele pieței. Astfel, poziționarea drept o agenție alcătuită din specialiști implicați s-a dezvoltat cu fiecare proiect nou încheiat, iar colaborările din domenii din ce în ce mai variate au devenit parte viața de zi cu zi.

Pentru toate nevoile de digital marketing, agenția Klain are departamentul și omul potrivit. Construind o strategie solidă în urma unei analize amănunțite, echipa are grijă ca fiecare client și cerință să fie ascultată. De la website-uri, conținut pentru platformele de social media și campanii de marketing, la Klain dezvoltarea business-ului și focusul pe rezultate vizibile sunt mereu o prioritate.

Auditul de marketing inițial oferă toate informațiile necesare, acesta acționând drept o fundație pentru următoarele etape. Fiecare obiectiv este atent calculat și măsurat pentru a avea siguranța atingerii acestora în termenul indicat, crescând așadar vizibilitatea brandului.

Campaniile de marketing și strategiile adaptate le sunt instrumentele, iar marketing-ul și cifrele reale le sunt misiunea. Nucleul stabil al echipei de astăzi stă în valorile comune ce o încheagă, în ciuda diferențelor de perspective sau a personalităților contrastante.

„Pentru a exista armonie, trebuie să existe valori personale care să fie în comun și care să lege echipa, indiferent dacă persoanele sunt similare sau nu. O echipă omogenă se poate dezvolta împreună doar prin aceste principii comune. Implicarea, dorința de fi mai bun și de a ne adapta cerințelor, sunt exemple bune ce rămân constante în activitatea noastră de zi cu zi.”, povestește Valentin Bolboacă, general manager Klain.

Pentru că orice obstacol poate deveni o provocare cu o schimbare de perspectivă, agenția Klain alege să descopere noi segmente și domenii de fiecare dată când are oportunitatea. De la proiecte tehnice și calculate și chiar la dezvoltarea unor cursuri de specialitate dedicate unui segment nișat, domeniul de digital marketing oferă o plajă vastă de informații și fluxuri ce trebuie înțelese pe deplin pentru a putea dezvolta mai apoi strategia necesară. Acest element este unul din cele ce au unit atât de puternic echipa Klain – pasiunea pentru marketing, advertising și dezvoltare.

„Ceea ce este fascinant la domeniul în care activăm este faptul că poți intra adânc în business, fapt ce este chiar recomandat pentru a putea să îi înțelegi nevoile în totalitate. Îți oferă oportunitatea de a face mereu lucruri noi, diferite.”, adaugă Valentin Bolboacă.

Implicarea și înțelegerea comunității locale reprezintă un alt punct important în mecanismul agenției, aceasta oferindu-și serviciile oricând se ivește șansa pentru o schimbare sau pentru a fi de folos. Unul dintre proiectele memorabile din cariera de 15 ani a agenției Klain se numește „Dăruiește un website”, ce a avut ca scop identificarea ONG-urile ce aveau nevoie de o pagină website. În urma înscrierilor și a analizei nevoilor, au fost create două pagini dedicate, cu și despre aceste ONG-uri.

Agenția de digital marketing Klain are mai bine de un deceniu de experiențe, iar astăzi aceștia sărbătoresc 15 ani de activitate. Dedicați în a găsi cele mai optime strategii de marketing și bazându-se pe cifre și rezultate reale, palpabile, echipa lor este într-o constantă evoluție, adaptându-se nevoilor pieții zi de zi. La mulți ani, Klain!

Mai multe informații despre Klain puteți descoperi pe paginile de Facebook, Instagram, Linkedin sau pagina lor personală www.klain.ro

Cover - Sursă foto: Klain.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *