Acer lansează primul smartphone cu trei SIM-uri de pe piaţă

Compania asiatică Acer a scos pe piaţă primul smartphone cu trei sim-uri. Acer Liquid X2 dispune de trei spaţii pentru mico-simuri, o baterie de 4000 mAh şi funcţionează cu versiunea Lollipop 5.1 a sistemului de operare Andriod.

Noul telefon inteligent al producătorului taiwanez a fost prezentat cu ocazia unui eveniment desfăşurat la New York şi urmează să fie disponibile pe piaţa americană, în viitorul apropiat.

Smartphone-ul are un design simplu şi o parte din spate pe care se remarcă doar logo-ul Acer poziţionat central şi senzorul pentru camera foto. Diagonala display-ului este de 5.5” şi beneficiază de o rezoluţie HD (1280×720 pixeli). Camera foto principală are 13 MP şi o apertură f1.8, iar camera foto secundară beneficiază de asemenea de un senzor de 13 MP, acesata din urmă fiind cu siguranţă pe placul amatorilor de selfie.

În ceea ce priveşte platforma hardware, producătorii au dezvăluit doar faptul că acesta conţine un chipset octa-core pe 64 de biţi.

Unul dintre punctele de rezistenţă ale telefonului va fi însă acumulatorul Li-Ion cu o capacitate generoasă a bateriei, de 4.000 mAh, cu 1.000 – 1.500 mAh mai mare decât a smartphone-urilor de top de pe piaţă ceea ce înseamă că baterie ar putea rezista şi până la două zile fără încărcare.

De asemenea, un accesoriu interesant va fi disponibil pentru Acer Liquid X2 și anume o husă flip, ce va incorpora un display pe partea din spate. Acesta se pare că va putea fi folosit pentru a lansa aplicații, a vedea notificările sau chiar pentru a rula anumite jocuri.

Specificaţii Acer Liquid X2:

– ecran de 5.5” cu rezoluţie HD

– chipset octa-core pe 64 biţi

– cameră foto principală de 13 MP

– cameră foto frontală de 13 MP

– sistem de operare Android versiunea Lollipop 5.1

– acumulator Li-Ion de 4.000 mAh

În ceea ce priveşte costul acestui telefon inteligent, cei de la Acer nu au anunţat încă preţul de comercializare al telefonului şi nici dacă acesta va fi disponibil în mai multe versiuni de memorie internă.

Pentru moment, Acer Liquid X2 urmează să fie disponibil doar în Statele Unite urmând ca, în viitorul apropiat, să fie lansat şi pe piaţa din Europa.

Prin lansarea acestui smartphone, producătorul taiwanez atacă segmentul utilizatori activi care au nevoie să vorbească foarte mult la telefon şi care obişnuiesc să călătorească foarte mult.

Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.