Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Adidas miCoach Smart Ball – mingea inteligentă de la Adidas

Adidas a lansat noua minge inteligentă denumită Adidas miCoach Smart Ball, o minge dotată cu senzori care se conectează la iPhone și care ajută jucătorii să își urmăreacă și să își perfecționeze calitatea paselor și a șuturilor. Mingea se vinde la prețul de 299 euro, informează cnet.com.

O dată cu apropierea Campionatului Mondial, Adidas speră că miCoach va înregistra vânzări considerabile. Mingea inteligentă este plină de senzori care înregistrează loviturile și transmite informațiile către iPhone, pentru a observa progresul în privința paselor, penalty-urilor sau loviturilor libere exersate.

Senzorii din minge oferă date despre locul unde șutezi și despre forța șutului, permițând aplicației să înregistreze de câte ori se învârte în aer, dar și traiectoria sa spre poartă. Mingea și aplicația sunt destinate pentru antrenamente legate de precizia șutului, pasele lungi sau momentele cheie din joc precum prenalty-uri, lovituri libere, cornere sau lovituri de la 6 metri.

Pentru a ajuta jucătorii să perfecționeze fiecare pasă și șut, aplicația include diverse tutoriale și teste, înregistrând progresul fotbaliștilor pe măsură ce se antrenează. Există și secțiunea de ”Challenge yourself”, care permite setarea unor provocări de genul șuturilor la o anumită viteză, executarea unor șuturi peste zid sau a unor lovituri libere pe care doar un profesionist ar putea să le facă. Toate înregistrările pot fi mai apoi distribuite în rețelele sociale.

Mingea inteligentă comunică prin Bluetooth cu telefonul și se încarcă wireless pe un dispozitiv special de reîncărcare.

Adidas a creat și Brazuca, mingea oficială care va fi folosită la Campionatul Mondial din Brazilia, ce va începe în 12 Iunie în Sao Paolo, cu primul meci dintre Brazilia și Croația. Pentru o viziune mai bună asupra jocului, Adidas a încorporat în Brazuca 6 camere GoPro HD, care au o vedere de 360 de grade asupra jocului.

Adidas miCoach Smart Ball poate fi cumpărată din America de Nord și Europa de pe adidas.com sau magazinele Apple online și fizice.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *