Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Dăruieste un site
Dăruieste un site

Agenția de marketing online Klain lansează campania „Dăruiește un site”

În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, agenția de digital marketing Klain își dorește să ofere o parte din serviciile sale unei cauze nobile. Prin campania „Dăruiește un site”, aceștia își propun să construiască site-ul unei organizații non-guvernamentale, care își dorește și are nevoie de o mai bună promovare în mediul online a proiectelor sale.

Campania se desfășoară între 2-24 decembrie. Până în data de 22 decembrie, toate organizațiile non-guvernamentale interesate de această inițiativă sunt invitate să se înscrie. Totodată, sunt așteptate propuneri de ONG-uri din partea persoanelor dornice să ofere un altfel de cadou în această iarnă.

Toate detaliile acestei campanii dar modalitățile de înscriere și de susținere sunt detaliate în articolul de la următorul link: http://klain.ro/daruieste

Cum pot contribui și eu la această inițiativă?

  • Dacă susții un ONG și crezi că activitatea pe care ei o desfășoară este importantă pentru societatea în care trăim, dă-i tag acestuia la oricare din postările campaniei „Dăruiește un site” din Facebook.
  • Dacă ești membrul unui ONG, dă de veste despre acest proiect și înscrie-ți organizația în această inițiativă. Nu uita să scrii și de ce consideri că prezența ONG-ului tău în online ar aduce beneficii cauzelor susținute.
  • Dacă ești o companie și îți dorești să susții activitățile desfășurate de organizațiile non-guvernamentale, poți participa activ la inițiativa noastră prin oferirea suportului financiar pentru un ONG. Astfel, acesta poate să beneficieze de un (nou) site prin care să își facă mai departe mesajul cunoscut.

Poți de asemenea să susții campania distribuind-o pe canalele tale de comunicare atât online, cât și offline. În acest fel, oferi angajaților sau clienților tăi posibilitatea de a își promova ONG-ul preferat.

Campania se va încheia în Ajunul Crăciunului, marți, 24 decembrie, când organizația câștigătoare va primi cadoul sub bradul virtual.

Cover - Sursă: Klain

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *