Search
Generic filters
Exact matches only

Aplicația care îți transformă telefonul în sabie laser

Filmul science-fiction „Star Wars: The Force Awakens” are lansarea oficială în cinematografele din întreaga lume vineri, 18 decembrie 2015. Cu această ocazie, Google a lansat o aplicație care transformă telefonul mobil într-o sabie laser asemenea celor purtate de protagoniștii acestei serii de filme SF.

Aplicația gratuită „Lightsaber Escape”, creată de Google, a fost lansată miercuri, 16 decembrie 2015, cu trei zile înainte de lansarea oficială a lungmetrajului „Star Wars VII: The Force Awakens”, unul dintre cele mai așteptate filme Disney din următorii 4 ani.

Telefon transformat în sabie laser

Aplicația Google „Lightsaber Escape” prezintă de fapt un joc individual în care utilizatorul se transformă în cavaler Jedi și se apără de trupele inamice mișcând telefonul asemeni unei săbii laser.

Jocul, ce necesită utilizarea navigatorului Chrome al Google, folosește ecranul unui computer ca scenariu al jocului pe care îl calibrează la mișcările telefonului. Mișcând telefonul se obține efectul unei săbii laser asemenea celor folosite în „Star Wars”. Scopul jocului este de a scăpa de dușmani folosind spada laser pentru apărarea de gloanțe, dar și pentru a le schimba direcția și a trage în adversar.

Aplicația face parte din preparativele noului lungmetraj „The Force Awakens” (Trezirea Forței), al șaptelea episod al seriei create de George Lucas, care a fost vizionat luni în avanpremieră, dar a cărei lansare mondială va avea loc vineri 18 decembrie în cinematografele din lumea întreagă.

Star Wars VII, cel mai așteptat film al anului

Iubitorii genului cinematografic science-fiction au așteptat tot anul lansarea episodului șapte din saga Star Wars. Acțiunea lungmetrajului „Star Wars VII: The Force Awakens” (Star Wars VII: Trezirea Forței) are loc la 35 de ani după evenimentele ultimului episod, Star Wars VI: Return of the Jedi ( Star Wars VI: Întoarcerea luptătorilor Jedi).

Filmul „Star Wars VII: The Force Awakens” face parte din a treia trilogie planificată din seria de filme Star Wars. Lucas Film, producătorul sagăi, a anunțat deja că aceasta se va continua cu încă două episoade, urmând ca numele viitoarelor pelicule să fie dezvăluit ulterior. Ce se știe însă legat de viitoarele lungmetraje din seria acestor filme science-fiction este că Star Wars VIII va fi lansat în 2017, iar Star Wars IX va avea premiera în anul 2019.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *