logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Au fost dezvăluite nominalizările pentru MTV Europe Music Awards

Europe Music Awards

Organizatorii MTV Europe Music Awards au anunțat nominalizările pentru gala de premiere din acest an. Beyonce și Justin Bieber conduc topul celor mai nominalizați artiști, cu câte cinci nominalizări fiecare, aceștia fiind urmați de Adele și Coldplay, care au primit câte patru nominalizări.

Beyonce este în cursa pentru cel mai bun videoclip pentru piesa ei „Formation”, dar şi la categoriile „cea mai bună prestaţie feminină”, „cea mai bună prestaţie live”, „cei mai vizibili fani” şi „cea mai bună prestaţie locală”(Statele Unite).

Bieber, care a triumfat la premiile de anul trecut, în Milano, cu cinci victorii, a fost nominalizat pentru „cea mai bună piesă” pentru hit-ul „Sorry”, „cea mai bună prestaţie masculine”, „cea mai bună piesă pop”, „cei mai mari admiratori” şi „cea mai bună prestaţie locală” (Canada).

Cântareaţa britanică Adele a primit patru nominalizări, printre care „cea mai bună piesă” pentru hit-ul „Hello”, „cea mai bună prestaţie live” şi „cea mai bună prestaţie feminine”, alături de trupa Coldplay, care a primit, de asemenea, patru nominalizări, printre care „cel mai bun videoclip” pentru single-ul „Up & Up”, „cea mai bună prestaţie live” şi „cea mai bună piesă rock”.

Trupa daneză Lukas Graham şi cântăreţul canadian Shawn Mendes au primit, de asemenea, patru nominalizări.

Gala MTV Europe Music Awards va avea loc la Rotterdam, pe 6 noiembrie.

Best Romanian Act la EMA

Televiziunea de muzică MTV a anunţat că „a început votarea” pentru European Music Awards (EMA), iar până la data de 5 noiembrie fanii îşi pot susţine artiştii prin vot, la „Best Romanian Act” fiind nominalizate 5 piese ale artişti români: Feli, Andra, Smiley & DOC, Manuel Riva, Vanotek & Yanka.

Votarea regională a celor mai prestigioase premii muzicale europene a început, iar România a intrat în cursă cu nume reprezentative din industria locală. Susţinătorii artiştilor sunt invitaţi sa voteze prin site-ul http://ro.mtvema.com.

Cel mai bun artist din România va fi unul dintre cei cinci nominalizaţi: Feli – „Creioane colorate”, Andra – „Iubirea schimbă tot”, Doc & Smiley – „Pierdut bulletin”, Manuel Riva & Eneli – „Mhm Mhm”, Vanotek feat Yanka – „My Heart is gone”.

Ce spun artiştii români despre nominalizare

„Să fiu nominalizată la MTV EMA pentru Best Romanian Act pentru al doilea an consecutiv (după ce anul trecut am fost surprinsă de nominalizarea cu piesa “Cine te crezi?”, primul meu single), deşi sunt încă la început de drum, este extraordinar. Nu pot să spun decât că le sunt recunoscatoare celor care îmi ascultă muzica şi o duc atât de sus. Sunt mai mult decât fericită şi pentru asta vă mulţumesc!”, a declarat Feli.

„Mulţumesc tuturor fanilor! A fost un an bun, cu piese în care am crezut şi pe care sunt mândră că le-aţi ascultat. Mă bucur să fiu printre nominalizaţi, dar şi mai mult o să mă bucur dacă mă număr printre câştigători!”, a declarat Andra.

„Mă simt copleşit de această nominalizare. Mă bucur tare mult că am făcut piesa Pierdut buletin împreună cu DOC şi că mesajul ei a atins atât de mulţi oameni. Cred că ei sunt atuul nostru cel mai mare şi le mulţumesc pentru asta. Mulţumesc şi vouă, oameni frumoşi de la MTV!”, a spus Smiley.

DOC a menţinonat că este „Surprins şi, în acelaşi timp, bucuros de nominalizare. Sper să luam premiul fiindcă am un loc gol pe un raft şi ar sta excelent acolo. Nu de alta, dar Smiley mai are”.

„Este o mare onoare să fim nominalizaţi la MTV EMA 2016. Felul în care a fost primită piesa Mhm Mhm ne-a copleşit efectiv. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut”, a afirmat Manuel Riva.

În acelaşi timp, Vanotek a spus că „Este prima mea nominalizare la MTV EMA şi sunt extrem de onorat, recunoscător şi bucuros. Este practic recunoaşterea muncii mele ca producător şi sper că susţinătorii mei şi ai Yankăi să voteze My Heart is Gone la Best Romanian Act”.

„O nominalizare EMA înseamnă enorm pentru mine. Îmi aduc aminte cum devoram toate decernările de premii când eram micuţă şi, sincer, visam ca un copil naiv să fiu acolo. În momentul în care premianţii începeau să mulţumească, mă ridicam în picioare şi începeam să mulţumesc şi eu la rândul meu. Vorbeam peste ei ca să mă audă lumea. Acum copilul a crescut, dar eu am rămas la fel de dornică încât să sper că ne vom bucura de acest premiu şi chiar voi apuca să mulţumesc tuturor în faţa unui public real”, a declarat şi Yanka.

Gala premiilor MTV Europe Music Awards va avea loc la Rotterdam, pe 6 noiembrie, la Ahoy Theatre.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *