logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Brian May, chitaristul trupei Queen, va concerta, în premieră, în România

Brian May, chitaristul trupei Queen, va susține un concert, în premieră, în România, în această primăvară. Spectacolul va avea loc în data de 14 martie 2016, la Sala Palatului din București.

Brian May, unul din membrii fondatori ai trupei Queen, este compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii. El va urca pe scena Sălii Palatului, alături de interpreta şi actriţa Kerry Ellis, una dintre senzaţiile de pe Broadway şi West End-ul londonez. Show-ul de la Bucuresti este inclus din cea de-a doua parte a turneului „One Voice”, care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est, programate pentru luna martie, conform News.ro.

Vor fi interpretate, pe lângă mai multe piese originale, şi numeroase hituri clasice, inclusiv piese The Beatles şi, bineînţeles, Queen. Biletele, care pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, au preţuri cuprinse între 136 şi 376 de lei.

IAMX revine la Bucureşti

În aceeași seară, grupul londonez alternative IAMX revine la Bucureşti. Englezii vor susţine un concert, începând cu ora 20.00, în clubul Control, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album lansat, „Metanoia”.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare şi costă 65 de lei. Ele pot fi cumpărate prin platforma online Eventbook sau de la clubul bucureştean. Evenimentul de la Bucureşti nu este recomandat persoanelor cu vârste sub 18 ani, anunţă reprezentanţii clubului.

Joshua Redman, concert în premieră, în România

Concertele importante ale lunii martie vor continua cu un show susținut de saxofonistul Joshua Redman, contrabasistul Joe Sanders şi toboşarul Gregory Hutchinson. Potrivit News.ro, aceștia vor concerta, în premieră, în România, pe 24 martie, la Sala Radio din Capitală.

În vârstă de 46 de ani, Joshua Redman este unul dintre câştigătorii premiului Thelonious Monk şi nominalizat de două ori la Grammy. Din 1993, a lansat 15 albume de studio şi a colaborat cu nume importante ale muzicii, precum Stevie Wonder, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis, Marcus Miller, Herbie Hancock, Quincy Jones, B.B. King, Brad Mehldau şi The Rolling Stones. Biletele pentru acest concert costă 105, 135 şi 165 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.