Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Care sunt cele mai râvnite telefoane de pe glob?

Piața smartphone-urilor a explodat practic în ultimii ani, cu noi modele ieșind din fabricile zecilor de producători în fiecare lună. Datorită multitudinii acestora, utilizatorii au și foarte multe opțiuni din care să aleagă, în funcție de preferințele asupra specificațiilor tehnice și producătorilor, dar și în funcție de bugetul disponibil.

Iată mai jos o listă cu telefoanele preferate de utilizatori în ultima vreme, întocmită de zf.ro.

1. iPhone S5

Se află pe primul loc în preferințele clienților, deoarece telefonul de la Apple încântă atât prin design, cât și prin specificațiile tehnice pe care le oferă utilizatorilor săi. Spre deosebire de versiunea anterioară, iPhone S5 vine cu o cameră foto mai performantă și un senzor care permite deblocarea sa cu ajutorul amprentei digitale.

2. HTC One (M8) Ediția Google

Acest smartphone este unul dintre cele mai performante telefoane bazate pe sistemul de operare Android. Nu există programe suplimentare instalate pe el, iar toate actualizările de software for veni direct de la Google.

3. HTC One (M8)

Tot HTC vine cu un smartphone splendid, bazat pe Android, care rivalizează la frumusețea design-ului cu iPhone S5. Telefonul deține două camere foto, o carcasă din aluminiu și o multitudine de aplicații senzaționale. Este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață.

4. OnePlus One

Producătorul chinez OnePlus a scos pe piață un smartphone cu ecranul de 5.5 inch și cu un software care face competiție serioasă celor mai faimoase branduri de pe piață. Telefonul One costă doar 300 de dolari fără abonament, dar pentru a-l achiziționa ai nevoie de o invitație din partea unei persoane care deja a cumpărat unul, din cauza stocului limitat.

5. Samsung Galaxy S5

Nu se putea ca Samsung să lipsească din acest top, iar ultimul telefon al acestui producător oferă extrem de multe îmbunătățiri față de versiunea anterioară. Are un ecran de 5,1 inch și o mulțime de aplicații îmbunătățite față de S4.

Pe care dintre ele îl preferi?

foto

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări