Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
THE-WOMAN-CONFERENCE-2022 2
THE-WOMAN-CONFERENCE-2022 2

Cel mai mare eveniment dedicat leadershipului feminin se întâmplă mâine la Cluj Napoca

Mâine are loc cea mai mare conferință din România, dedicată leadershipului feminin, The Woman. Ajunsă la cea de a zecea ediție, conferința anuală are loc pe 28 Iulie la Cluj-Napoca.

Organizatorii își propun să pună lumina pe acele femei care construiesc comunități, care au atins performanța în industriile din care fac parte, femei ale căror nume vor rămâne ca punct de referință și ale căror activitate, punct de reper pentru viitoarele generații.

The Woman a pornit ca o conferință de business la feminin, însă în timp s-a transformat într-un proiect care înglobează evenimente, o revistă și diverse campanii prin care se promovează și se susțin femei care prin munca lor ajung să fie lideri în industriile în care activează.

În urma cu 10 ani când făceam research-ul pentru a invita femei în cadrul evenimentelor noastre aveam o listă scurtă de femei care se făcuseră remarcate prin business-ul lor sau prin proiectele în care erau implicate.

Astăzi lista este bogată și însumează câteva sute de femei pe care le urmărim și le apreciem pentru ceea ce au construit. Cele mai multe femei au construit afaceri în servicii, consultanță, pe industrii de beauty, fashion.

În continuare sunt industrii precum cea de IT, construcții sau industrie grea în care regăsim femeile mai degrabă ca parte din departamente suport din cadrul companiilor și mai puțin ca fiind antreprenorul din spatele business-ului.” – Crina Ciocian, Co-fondator The Woman.

 

Ce ne bucură însă, este faptul că în ultimii ani au apărut programe de mentorat, hub-uri de antreprenoriat asociații precum Mamprenoare, Professional Women Network, Women in Tech care au contribuit la dezvoltarea antreprenoriatului feminin.

Performanța se obține prin pregatire, muncă și perseverență. Aceste ingrediente apar foarte des la femeile care ajung în contact cu proiectul The Woman.

Sursă foto: The Woman

Noile generații au nevoie de astfel de exemple ca o alternativă la lipsa modelelor concrete din sistemul de învățământ. Astfel, Conferința The Woman adună femei cu experiență în management și antreprenoriat, femei lider în comunitățile din care fac parte, care, datorită experienței lor și situațiilor cu care s-au confruntat de-a lungul timpului, devin exemple de urmat pentru succesorii lor.

În acest an, The Woman dă glas moștenirii, sub toate formele ei: sportive ce au scris istorie pentru țara lor, femei care pun binele comunității mai presus de binele personal, relația mamă-fiică, parteneriatul între surori în business, femei cu vastă experiență în leadership, proiecte care au impact asupra întregii comunități.

În cadrul conferinței anuale, speakerii care vor urca pe scena The Woman sunt:

  • Elena Lasconi – Primarul Municipiului Câmpulung Muscel
  • Georgina Lupu-Florian – CEO & Fondator Wolfpack Digital
  • Larisa Iordache – Medaliată olimpică, mondială și europeană
  • Daniela Micușan – General Manager Majorel România
  • Ada Teslaru – Consultant de comunicare independent
  • dr. Alexandra Mircea – Medic dentist & Fondator Dentalist
  • Mirela Retegan – Fondator Gașca Zurli
  • Nicolle Stănese – Antreprenor & TV Host, împreună cu fiica ei, Ana-Victoria
  • Anda Feher și Ane Paszkany – Co-fondatoare Concepto

Evenimentul este prezentat de către actrița Roxana Lupu.

Sursă foto: The Woman

Zona expozițională, prezentă pe tot parcursul evenimentului, conectează participanții cu experiențele oferite de branduri, oferind posibilitatea de networking, conexiune și creare de noi contacte sau relații. Vor fi prezente branduri care celebrează femeia și susțin ideea și importanța leadershipului feminin.

Ediția aduce multiple premii și surprize din partea partenerilor și se încheie cu un cocktail de socializare.

Agenda evenimentului și alte detalii pot fi consultate pe site-ul evenimentului.

Evenimentul The Woman este organizat de către Libero Events, iar poveștile edițiilor anterioare pot fi regăsite, de asemenea, pe site.

Pe parcursul celor 10 ani, scena The Woman a fost locul în care femei lider precum Amalia Năstase, Monica Jitariuc, Amalia Sterescu, Monica Bîrlădeanu, Oana Delia Radu, Gabriela Szabó, Ana Maria Brânză, Măriuca Talpeș, Melania Medeleanu, Olga Johnston – Antonova, Alexandra Murray, Christine Van Loo, Dite Dinesz, Denisa Tănase sau Cristina Pîrv și-au spus povestea. The Woman a adunat de-a lungul timpului povești de viață, sfaturi de business sau exemple concrete ale leadershipului feminin.

Companiile care susțin promovarea femeilor în antreprenoriat și în poziții de lider sunt:

Aegon – Silver Partner, Meron – Official Coffee Partner, ATP Motors by Mercedes – Mobility Partner, Oxygen, BOOKR, Aesthetica Dental, Majorel,  Bijuterii Fig – partener autorizat Pandora, REGUS, TAB – The Alternative Board, Vodnar Beauty Lounge, eJobs, Nashi Argan România, Cosmetic Plant, Clinica Neurofeedback Brainfit, Mamprenoare, Chic Bijoux, 18 GYM, Clinica Dermavision, Frances Dress Shop, Romb, Allurene, Petit Bebe, My Geisha, Chiriță și Asociații, Alore Events, Emerson, Iron Mountain, Saladmaster, Be Well Store, Asociația Montessori Hand in Hand, Farmasi, BBM Cluj, REMAX, The Healthy Cake, Zaliari.

Parteneri media: EBS Radio, Bună Dimineața, ClujLife, Transilvania Business.

Cover - Sursă foto: The woman

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *