Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai bune 5 programe antivirus gratuite

Necesitatea securității în mediul online a devenit tot mai mare o dată cu dezvoltarea tehnologiei. Atacurile cibernetice se înmulțesc iar utilizatorii de internet încep să se orienteze tot mai mult către cele mai bune programe de antivirus care să le ofere protecția de care au nevoie. Pentru că nu toată lumea este dispusă să plătească însă pentru ele, iată o listă cu cele mai bune 5 programe antivirus gratuite. Lista este întocmită de money.ro, care citează techradar.com.

1. Bitdefender Antivirus Free Edition

Este poate cel mai cunoscut program de antivirus de la noi, care deține foarte multe instrumente ce ajută la protecția computerului. Poate fi descărcat ușor și este simplu de folosit. Oferă și protecție antiphising.

2. Avira Free Antivirus

Oferă monitorizare permanentă calculatorului și deține mai multe instrumente web folositoare în detectarea și eliminarea amenințărilor. Este un program care consumă o parte considerabilă din resursele calculatorului, dar este unul dintre cele mai performante de pe piață.

3. ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Spre deosebire de varianta comercială a acestui produs care se updatează automat din oră în oră, aceasta gratuită o face o dată pe zi. Rămâne totuși unul dintre cele mai bune de pe piață și deține certificare AV – Test.

4. Panda Cloud Antivirus Free

Fiind o variantă gratuită a unui produs comercial, Panda Cloud Antivirus Free nu este la fel de performant ca varianta pentru care trebuie să plătești, dar cu toate acestea a obținut certificare AV-Test, ceea ce înseamnă că este suficient de eficient.

5. Avast Free Antivirus

Este unul dintre cele mai frecvent utilizate programe antivirus. Este ușor de descărcat, de instalat și de folosit. Totodată, acesta nu consumă foarte mult din resursele calculatorului iar testele independente cu AV- Test au dovedit performanța acestuia.

foto

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări