Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
The Woman - afiș oficial
The Woman - afiș oficial

Mâine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Mâine, 28 martie, are loc la Cluj-Napoca cea de-a 8-a ediție a celui mai amplu eveniment de leadership feminin din România: Conferința de Leadership Feminin The Woman. Organizatorii au pregătit pentru peste 600 de femei din management, jurnalism și industrii creative, momente de entertainment, speech-uri ale femeilor lider și o zonă expozițională extinsă, cu accent pe interacțiune și oportunități de business.

#TheWoman: Inspirație, motivație, educație

Christine van Loo (USA) de 7 ori campioană națională, declarat atletul decadei este invitatul special  al evenimentului. Sportiva va susține atât un speech pe scenă, cât și un număr de acrobație artistică. Structura agendei aduce o zi de conferință, cu focus în două direcții: pe de-o parte, poveștile invitatelor menite să motiveze, sa ridice intreabri dar deopotriva sa dea raspunsuri iar pe de alta, experiențele surprinzătoare oferite de parteneri pe parcursul întregii zile.

Agenda The Woman Leadership Conference

Pentru prima dată într-o altă locație decât cea care a consacrat-o, conferința se va desfășura la Wonderland Resort într-o sală cu o suprafață impresionantă de 1.000 mp, plus un spațiu dedicat exclusiv networking-ului, ce însumează alți 700 mp. Speakerii care urcă pe scena The Woman sunt: Irina Margareta Nistor, Ioana Enache, Irina Rimes, Sonia Argint Ionescu, Dite Dinesz, Ionela Năstase, Ileana Badiu, Maria Dermengiu, Alina Dumitru, Christine Van Loo, Patricia Rusu. Fiecare speech abordează un subiect aparte și o perspectivă a ceea ce înseamnă mix de profesional și personal, fie că discutăm despre un proiect jurnalistic care a schimbat vieți, motivația de a face performanță sau găsirea echilibrului într-o industrie puternică.

Speakeri The Woman Leadership Conference

#GalaPremiilor: prilej de recunoaștere a meritelor femeilor lider

În cadrul Galei sunt premiate femeile remarcabile care și-au asumat riscuri, au depășit limite și care au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte, reușind să inspire ai să educe prin multă pasiune și dedicare. Aceste femei sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a inspira femeile an fiecare etapă e carierei lor. Categoriile premiate anul acesta sunt: Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millenial Leader Award, Most Appreciated Leader Award, Badass Woman. Comentatorul de Cinema, Radio-TV și Interpret, Irina Margareta Nistor primește premiul pentru intreaga carieră.

#Debate: Nevoia de schimbare este absolut firească  

Maria Dermengiu (Fondator Marie Nouvelle), Ileana Badiu (Managing Partner Wunderman România) și Alina Dumitru (General Manager Zepter International România) sunt parte din panelul de discuții din cadrul evenimentului. Panelul pune accent pe tematica schimbării și implicațiile sale  – Change: Need it. Fear it. Do it. Evenimentul aduce în mijlocul comunității femei care să arate prin poveștile personale că nevoia de schimbare este absolut firească,  iar asta aduce beneficii pe plan profesional, personal și emoțional.  Exemple vii în postura femeilor mai sus menționate vor inspira, motiva și impulsiona către pășirea din zona de confort.

Cover - The Woman

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *