Search
Generic filters
Exact matches only

Delia Matache dublează vocea unui personaj din animația” Mune: Gardianul Lunii”

Cântăreața Delia Matache s-a alăturat celor care și-au împrumutat vocea personajelor din filmul de animație francez „Mune: Gardianul Lunii”. Ea va da grai personajului Glim, o fetiță din ceară.

Anunțul a fost făcut de cei care distribuie pelicula animată în România, Freeman Entertainment, într-un comunicat de presă. Animația va avea debutul în cinematografele din țară pe 11 septembrie.

Delia Matache este al doilea nume mare care își împrumută vocea personajelor acestui film, după ce săptămâna trecută a fost anunțat că personajul principal, Mune, va fi dublat de actorul român Dragoș Bucur.

Pelicula spune o poveste interstelară, înfiripată cu una de iubire, unde Mune, un spiriduș al nopții, este desemnat Gardianul Lunii și trebuie să salveze omenirea după ce luna și soarele dispar. Glim, personajul Deliei, este o fată de ceară care visează să aibă parte de multe aventuri însă trebuie să rămână la distanță de soare pentru a nu se topi și totodată să aibă grijă să nu înghețe în frigul nopții. Când astrele cerești dispar, ea hotărăște să pornească într-o aventură în căutarea lor.

Delia Matache a dublat vocea lui Cameron Diaz

Nu este pentru prima dată când cântăreața în vogă își împrumută vocea unui personaj. La sfârșitul anului trecut, Delia a dublat personajul jucat de Cameron Diaz în comedia pentru întreaga familie Annie. Personajul căruia i-a împrumutat vocea este Miss Hannigan, tutorele legal al orfanei Annie. Înainte de asta Delia Matache și-a împrumutat vocea și personajului Vexy din pelicula animată Ștrumfii 2 (Smurfs 2). În versiunea originală personajul lui Vexy, un ștrumf rău, este interpretat vocal de actrița Christina Ricci.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *