Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Detalii despre noul iPhone 6

Se crede despre noul iPhone că va fi un telefon revoluționar, care va schimba într-un fel sau altul ceea ce se știe până acum despre această serie de telefoane marca Apple. Conform unui studiu citat de techradar.com, făcut pe 4109 consumatori din Statele Unite, noul iPhone 6 este cel mai așteptat telefon din istoria Apple.

Iată mai jos câteva lucruri pe care le știm până acum despre noul smartphone.

Data de lansare nu este confirmată, dar cea mai probabilă zi pare 9 septembrie 2014, o zi destul de aproape de proaspăt anunțatul sistem de operare iOS 8.

Prețul noului telefon nu este clar încă, dar de un lucru putem fi siguri: nu va fi nicidecum ieftin. În general telefoanele Apple nu sunt dispozitive ieftine, iar acest trend cu siguranță nu se va opri cu iPhone 6.

Analiștii consideră că prețul noului smartphone va depăși prețul telefonului anterior cu cel puțin 100 de dolari, datorită faptului că iPhone 6 vine cu un ecran mai mare, cu o nouă protecție pentru partea din față și cu un posibil nou material mult mai impresionant decât cel folosit anterior.

Un alt lucru cunoscut este faptul că Apple va respecta dorința utilizatorilor săi de a crea un ecran mai mare decât la celelalte dispozitive. Acest lucru vine ca urmare a faptului că Samsung deja crează ecrane uriașe pentru consumatorii săi.

O nouă caracteristică foarte interesantă va fi și materialul folosit pentru fabricarea display-ului: sticla de safir. Folosind acest material, Apple a anunțat că va crea primul telefon cu ecran indestructibil. Nu poate fi zgâriat, spart sau rupt.

Dezavantajul acestui nou tip de display este costul mare pe care îl presupune, astfel încât rămâne de văzut cum va gestiona Apple această situație, pentru a nu-și pierde nici clientela prin ridicarea unui preț exorbitant.

Acestea sunt doar câteva dintre informațiile legate de lansarea noului telefon Apple, astfel încât nu putem face altceva decât să așteptăm pentru mai multe informații în continuare.

foto

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *