Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
imbunatatiri_facebook_2015
imbunatatiri_facebook_2015

Facebook vine cu îmbunătățiri de la 1 ianuarie 2015

Deși unii îi prevesteau moartea încă de acum patru-cinci ani, Facebook devine din ce în ce mai puternic. Dezvoltarea ideii lui Zuckerberg, începută acum 10 ani, continuă și în 2015, an la începutul căruia Facebook a anunțat deja numeroase schimbări menite să îmbunătățească experiența fiecăruia dintre noi cu rețeaua de socializare.

Facebook va oferi utilizatorului putere deplină asupra conținului pe care îl vede în newsfeed. Folosind așa numita publicitate comportamentală, rețeaua de socializare îți va oferi reclame pe baza site-urilor externe pe care le urmărești în mod constant și a aplicațiilor pe care le folosești în afara Facebook, predându-ți ție controlul asupra apariției acestora.

Prin intermediul noțiunilor de bază despre confidențialitate, vei avea oportunitatea de a găsi răspunsuri la cele mai importante și frecvente întrebări ale utilizatorilor, urmând ca aceste răspunsuri să-ți ofere soluții pentru controlul absolut al informațiilor prezentate de Facebook pe newsfeed-ul tău. Ghidul este disponibil în 36 de limbi, printre care se numră evident și limba română.

Printre îmbunătățirile care vor intra în vigoare din 2015 se numără și următoarele:

– posibilitatea de a afla mai multe lucruri despre ce se întâmplă în jurul tău, în funcție de anumite caracteristici oferite de Facebook. În funție de locația ta și a celorlați prieteni, poți afla informații relevante, fără să părăsești Facebook, despre activitățile pe care le poți face, despre restaurante, programe cinema și alte lucruri utile care deocamdată sunt disponibile doar în anumite zone.

– posibilitatea de a cumpăra lucrurile pe care ți le dorești prin adăugarea unui buton Cumpără. Acesta îți va permite să găsești lucrurile pe care vrei să le cumperi direct prin intermediul Facebook. În prezent se lucrează la modalități de simplificare a tranzacțiilor online.

Unul dintre cele mai importante modificări care vor apărea în 2015 este și facilitarea accesului tău la orice tip de informații care te-ar putea preocupa. Vrei să știi cum sunt folosite informațiile tale personale în scop de marketing, vrei să cunoști mai multe despre modul în care Facebook colaborează cu aplicațiile și serviciile sau vrei să afli cum sunt folosite locația și alte detalii legate de tine și prietenii tăi?

Facebook vine cu răspunsurile și își asigură utilizatorii că totul este făcut în cea mai strictă confidențialitate și cu un scop nobil: acela de a îmbunătăți experiența ta pe Facebook.

foto

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *