Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Filmul „Queen: A Night in Bohemia”, proiectat în București, cu ocazia concertului Queen+Adam Lambert

Fanii români ai trupei Queen vor putea viziona în exclusivitate, pe 12 aprilie, filmul „Queen: A Night in Bohemia”, o producție originală Queen. Pelicula va fi proiectată, în exclusivitate, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City din București, cu ocazia concertului Queen+Adam Lambert, care va avea loc pe 21 iunie, în Capitală. 

Proiecţia va fi făcută în format Dolby Atmos, în sala Grand Ultra, şi va oferi spectatorilor români posibilitatea de a-i vedea pe Brian May şi Roger Taylor, înainte de concertul lor din Piaţa Constituţiei din Capitală, conform News.ro.

„Queen: A Night in Bohemia”, concertul legendar care a avut loc în anul 1975, la Londra, va fi completat de o arhivă de imagini inedite, ce include şi interviuri cu cei patru membri ai trupei britanice.

Spectacolul a fost filmat în Ajunul Crăciunului, în Hammersmith Odeon din Londra, şi prezintă punctul culminant al unui an plin de evenimente pentru membrii trupei. Concertul revoluţionar a fost transmis live de BBC, iar printre piesele cântate se numără şi „Killer Queen”, „Liar”, „Keep Yourself Alive” şi „Now I’m here”.

Totodată, în cadrul acestui concert a fost înregistrată pentru prima dată una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul grupului britanic, „Bohemian Rhapsody”.

După această performanţă, Queen a făcut tranziţia de la o trupă începătoare cu ambiţii mari, la una dintre cele mai importante şi apreciate nume de pe scena rock a momentului.

Concertul documentar aduce în atenţia publicului filmări nemaivăzute în afara Marii Britanii, care prezintă începuturile trupei din momentele în care cânta în diverse baruri sau prin campusurile universităţilor, până în momentul în care a cucerit inimile fanilor cu ceea ce avea să devină una dintre cele mai aclamate piese ale tuturor timpurilor, „Bohemian Rhapsody”.

Acest concert a fost foarte special pentru că a fost pentru prima dată când am susţinut în direct la televizor un spectacol întreg, Spectacolul de Crăciun. Calitatea acestuia după transferul în mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simţeam se transmite publicului într-un mod foarte autentic”, a declarat Brian May, membru al trupei Queen, citat de News.ro

Biletele pentru aceasta proiecţie sunt disponibile pentru rezervare şi cumpărare pe site-ul cinematografului: grandentertainment.ro.

Acest film nu este doar un concert, ci este povestea unică a trupei Queen spusă de însuşi membrii săi, poveste pe care publicul român are ocazia să o descopere cu doar două luni înainte de primul show pe care Queen îl va susţine în România.

Queen, trupa britanică de muzică rock, a fost înfiinţată în 1971. Membrii formaţiei au fost Freddie Mercury – voce, Brian May – chitarist, Roger Taylor – tobe şi John Deacon – chitară bas.

Trupa Queen a fost inclusă în 2001 în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2004 în United Kingdom Music Hall of Fame. Queen a lansat 15 albume de studio care s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial.

După decesul lui Freddie Mercury din 1991 şi retragerea lui John Deacon din 1997, Brian May şi Roger Taylor au continuat să cânte frecvent împreună, folosind numele trupei Queen. Între 2004 şi 2009, cei doi muzicieni au colaborat cu Paul Rodgers, sub numele de Queen+Paul Rodgers. După 2009, au început să colaboreze cu cântăreţul american Adam Lambert, alături de care au susţinut turnee în 2014 şi 2015.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *