Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

În 2014 se va lansa primul smartphone care are instalat atât Android, cât și Windows

După ce în urmă cu un an au existat diferite discuții între Microsoft și HTC pentru a instala și Windows pe telefoanele cu Android, în acest an Karbonn Mobiles a semnat deja o înțelegere cu Microsoft care va face acest lucru posibil, informează Times of India, citat de yahoo.com.

Astfel, primul telefon de acest gen ar urma să fie lansat până în toamna anului curent, iar în maxim 3 luni Karbonn Mobiles anunță că vor prezenta pentru prima dată în istoria companiei telefoanele cu Windows Phone.

Despre rezultatele discuțiilor dintre Microsoft și HTC nu au mai apărut informații, existând speculații care susțineau că procesul ar prea dificil de realizat și că s-a renunțat la idee.

Pentru laptopuri și computere, existența a două sisteme de operare diferite poate fi foarte avantajoasă, dar pot exista probleme la telefoanele mobile, din cauza faptului că acestea nu sunt resetate de două ori pe zi, spre deosebire de calculatoare.

Karbonn Mobiles activează în prezent pe piața din Taiwan și Corea, dar lucrează la stabilirea unei linii de producție și în India, cu scopul de a produce un milion de telefoane în fiecare lună.

Pe lângă producerea acestui telefon cu sistem dublu de operare, Karbonn urmărește și creșterea vânzărilor prin dezvoltarea unor aplicații care promovează realitatea augmentată, informează timesofindia.com.

Aceste aplicații dezvoltate de Karbonn vor permite interacțiunea cu anumite reclame, ale căror litere și borduri vor putea fi vizualizate în 3D, cu ajutorul aplicației de pe telefoanele mobile.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *