logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lady Gaga, „Femeia Anului” pentru revista Billboard

Superstarul american Lady Gaga a primit titlul de „Femeia Anului” din partea revistei Billboard. Titlul i-a fost acordat pentru că, în 2015, cântăreața a militat împotriva abuzurilor sexuale în campusurile universitare.

Cântăreața, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, a fost desemnată femeia anului pentru acest an datorită prezenței sale în conversații pe tot parcursul anului. Aceasta a fost lăudată pentru interpretarea „Sound of Music” din timpul decernării premiilor Oscar, în februarie, urmată de un turneu internațional cu 36 spectacole împreună cu Tony Bennett, iar recent pentru lansarea piesei și a clipului „Till it Happens to You” (tr. Până ți se întâmplă ție). Piesa recent lansată va fi inclusă într-un documentar despre abuzurile sexuale care au loc în campusurile universitare.

Premiul îi va fi înmânat în decembrie

Lady Gaga va primi trofeul pentru titlul obținut în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Billboard, care va avea loc în luna decembrie la New York. Ceremonia va fi difuzată live, pentru prima dată, la televiziunea națională americană.

Anul trecut, titlul de „Femeia Anului” a fost acordat cântăreței pop Taylor Swift, pentru faptul că este unul dintre cei mai influenți artiști din ziua de azi. Taylor Swift este primul artist care a obținut distincția de două ori, în 2011 și 2014.

Lady Gaga, rol principal în American Horror Story

Deținătoarea titlului în acest an, în vârstă de 29 ani, a obținut un rol principal în cel de-al 5-lea sezon al serialului American Horror Story, unde va interpreta rolul lui Elizabet/Contesei, deținătoarea hotelului Cortez. Hotelul Cortez este locul unde se întâmplă firul narativ principal al sezonului.

Alte reușite ale cântăreței

Titlul de „Femeia Anului” nu este primul obținut de faimoasa cântăreață. În luna iunie, aceasta a primit primul premiu „Contemporary Icon Award” la ediția 46 a Galei Anuală a compozitorilor (Songwriters Hall of Fame).

În 2012, Gaga deschide Fundația Born This Way, în cadrul căreia sunt ajutați tinerii cu probleme de încredere și stimă de sine, tinerii care au nevoie de un mentor sau de un consilier în carieră.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *