logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Luni de poveste] Auzim, dar ascultăm?… sau de ce avem două urechi și o singură gură

Cosmina Câmpean

Iată-ne ajunși la sfârșitul întâlnirilor din această ediție a evenimentului „Luni de poveste… la Cărturești” și vă invităm cu drag pe 30 octombrie, de la ora 18:30 la 20:30, să vorbim despre ascultarea activă, alături de Cosmina CÂMPEAN. Vă așteptăm în aceeași locație care ne-a găzduit și până acum – Librăria Cărturești (Iulius Mall).

„Atunci când vorbim, repetăm ceea ce deja știm.

Dar când ascultăm, s-ar putea să învățăm ceva nou.”

Dalai Lama

Facem din ce în ce mai multe acțiuni conștiente pentru o mai bună comunicare cu cei din jur, pentru că realizăm următorul aspect: calitatea vieții e determinată de calitatea relațiilor noatre. A auzi este un simț, a asculta este o alegere. Și, ca orice alegere, implică asumarea responsabilității. Responsabilitatea să înțeleg ce îmi spune celălalt, responsabilitatea să mă atingă ce aud, responsabilitatea să fiu vulnerabil. Vă invit să auziți o poveste despre ascultare sau să ascultați o poveste despre auz sau, mai bine, să spunem împreună o poveste despre noi și cum ne place să ne conectăm cu ceilalți.

Cosmina CÂMPEAN are experiență solidă într-o companie multinațională în ceea ce privește orientarea și relația cu clienții. A început să activeze ca trainer organizând traininguri interne iar în 2015 s-a certificat ca Formator. S-a alăturat Echipei ATU și livrează traininguri de Excel și programe personalizate de Customer Care. Este o fire pozitivă și își dorește să-și rafineze în mod continuu competențele și abilitățile de comunicare pentru a transmite informația într-un mod interactiv și atractiv.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc prin completarea formularului de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada octombrie 2017, timp de cinci săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, cu ceai cald, traineri implicați și teme de interes, cu aplicabilitate directă în viața de zi cu zi..

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *