logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Motorola a prezentat noul smartphone Moto E

În 13 Mai 2014, Motorola a introdus noul smartphone din seria Moto. După Moto G, a venit rândul și pentru Moto E, un telefon chiar mai ieftin decât primul, care s-a bucurat de un succes incredibil. Compania a organizat evenimente de lansare în toată lumea, începând cu India, anunță cnet.com.

Noul smartphone are display-ul de 4.3 inch, rulează folosind sistemul de operare Android, versiunea 4.4 KitKat și are un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 200, cu un 1GB memorie RAM și un cip grafic Adreno 302 400 MHz.

Prețul pentru acest telefon a  fost anunțat doar pentru India, unde costă 6,999 de rupii, adică echivalentul a 117 dolari americani sau a 69 de lire sterline. Începând din 13 Mai, Moto E a fost pus la vânzae în Statele Unite ale Americii, iar din 19 Mai va apărea în Marea Britanie.

O dată cu lansarea acestui telefon, producătorul a anunțat și o nouă versiune a smartphone-ului Moto G. Această nouă versiune ca avea încorporată 4G LTE și o capacitate de memorie extinsă, dar va costa și mai mult, respectiv 219 dolari americani și 149 de lire sterline.

Telefonul proaspăt lansat are o rezoluție de 960×540 de pixeli, cu o densitate de 256ppi, adică mai mică decât cea a Moto G, care are o densitate de 326 ppi. Camera foto are 5 megapixeli, bateria este de 1,980mAh și memoria de 4GB.

Moto E este primul telefon lansat sub marca Lenovo, după ce Motorola a fost cumpărată de această companie. Producătorii se așteaptă ca Moto E să aibă cel puțin la fel de mare succes precum fratele său cu 6 luni mai mare și puțin mai scump, având în vedere faptul că prețul este cu aproximativ 50 de dolari mai mic decât cel al Moto G

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.