logo
Search
Generic filters
Exact matches only

S-a lansat Apple Watch. Costă între 349 și 10.000 de dolari

Apple Watch este cel mai scump ceas al grupului Apple, varianta de lux atingând un preț de 10,000 de dolari. Acesta este cel mai nou produs al companiei din ultimii 5 ani și primul ceas inteligent produs de Apple. Cu toate că Apple și-a prezentat intenția de a crea acest dispozitiv în luna septembrie a anului trecut, acesta a fost lansat abia în această lună.

În cadrul prezentării Apple, care a avut loc în data de 9 martie în San Francisco, directorul general al grupului Apple, Tim Cook, a prezentat mai multe detalii despre noul dispozitiv. Ecranul ceasului poate fi personalizat, iar bateria are o autonomie de până la 18 ore. Acest dispozitiv dorește să fie un mijloc revoluționar de conectare cu ceilalți.

Precizia ceasului este una dintre principalele calități ale acestuia. Dipozitivul îmbină tradiționalul cu digitalul, dispunând de mai multe fețe care se pot modifica în funcție de preferințele utilizatorului. Aplicațiile se instalează cu ajutorul unui iPhone, iar încărcarea se realizează prin intermediul unui încărcător magnetic. Mai mult, ceasurile acestui brand vor putea comunica între ele prin intermediul unor funcții numite „digital touch”.

Începând cu 10 aprilie ceasul va putea fi precomandat, iar din 24 aprilie acesta va ajunge la cumpărătorii din 9 țări.

Apple Watch va fi disponibil mai multe dimensiuni: cea cu un model Sport cu prețuri de 349 și 399 de dolariversiunea de mijloc care va avea un preț de pornire de la 549 de dolari, iar prețul versiunii high-end va putea depăși chiar și 10.000 de dolari. Apple Watch va dispune de 3 versiuni: aluminiu, inox și aur.

Smartwatch-ul celor de la Apple nu dorește doar să atragă câți mai mulți utilizatori în acest nou univers digital, ci acesta are și un rol de monitorizare a comportamentului utilizatorului. Mai mult, ceasul este realizat astfel încât să înlocuiască cheile de la mașină și cardurile de credit. Prin intermediul serviciului Apple Pay, ceasul va funcționa ca un card de credit.

Așadar, Apple Watch arată ca un ceas, însă acesta nu este un simplu ceas. Apple Watch poate fi considerat un „mini iPhone”, purtat în jurul încheieturii. Cert este că cei de la Apple nu au prezentat toate caracteristicile și aplicațiile ceasului. Rămâne de văzut dacă acesta va cuceri piața globală a smartwatch-urilor.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *