Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Speculații privind următorul smartphone de la Samsung, Galaxy F

Samsung este, alături de Apple, principalul producător de telefoane mobile la nivel mondial. Ultimul model de smartphone al faimosului producător este Samsung Galaxy S5, care a încântat utilizatorii și fanii brandului prin noi caracteristici ale sistemului, dar mai ales prin perfecționarea celor deja existente în Samsung Galaxy S4.

Încă de la începutul acestui an au început să apară zvonurile legate de un nou model de telefon Samsung, care avea să vină cu ceva diferit față de smartphone-urile anterioare. Este vorba despre Galaxy F, despre care se zvonește în continuare că va face parte din categoria premium, că va deține un display QHD și că va fi disponibil cândva până la sfârșitul anului curent, scrie yoda.ro, care citează gsmarena.com.

Zvonurile inițiale au fost lansate de evleaks.at, un site specializat care furnizează zvonuri dovedite până acum corecte.

Celelalte telefoane Samsung de până acum sunt produse folosind materiale din policarbonat și imitație de piele, lucru care a fost intens criticat de specialiștii care susțin că acest lucru face aspectul telefoanelor să pară ieftin, afirmă yoda.ro.

Spre deosebire de celelalte, imaginile furnizate de evleaks.at prezintă modelul Galaxy F având o carcasă metalică argintie, din aluminiu, lucru nou pentru produsele Samsung.

Nimic nu este încă oficial confirmat de către Samsung, iar imaginile prezentate de evleaks.at ar putea fi pur și simplu realizate în Photoshop.

Dar pentru că zvonurile spun că acest telefon își va face apariția pe piață în 2014, nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să așteptăm lansarea sa.

foto

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *