Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Superstițiile vedetelor de la Hollywood

Fie că vorbim despre anumite culori, obiecte sau articole vestimentare, fiecare dintre noi avem anumite obiceiuri mai mult sau mai puțin obișnuite. Vedetele nu fac excepție și au diverse superstiții și ritualuri în care cred cu tărie.

Actrița Jennifer Aniston de fiecare dată când urcă într-un avion, pășește prima dată cu piciorul drept. Vedeta respectă cu strictețe această regulă.

Marele jucător de golf, Tiger Woods are și el o superstiție pe care o respectă: în timpul unui joc de golf, deseori poartă un tricou de culoare roșie.

Cântărețul Axl Rose, solistul trupei Guns`n Roses, refuză să fac un tur al oricărui oraș care începe cu litera M.

Marele bastchetbalist Michael Jordan a purtat mereu o perche de pantaloni scurți sub uniforma lui. Acesta consideră că pantalonii scurți îi poartă noroc.

Cameron Diaz este una dintre cele mai superstițioase vedete de la Hollywood. Aceasta are o serie de amulete norocoase. Fiecare dintre aceste amulete este folosită cu un anumit scop.

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin are un ritual pe care îl respectă cu strictețe. Înainte de fiecare concert acesta nu urcă pe scenă până nu se spală pe dinți. Altfel, solistul consideră că va avea ghinion și nu va putea cânta nici o notă.

Actrița Emma Roberts a declarat că nu trece niciodată pe sub vreo scară și nici nu a trecut vreodată. Consideră ca aduce ghinion să treci pe sub scară. Această superstiție este valabilă și pentru actorul Christian Bale.

Cate Blanchet nu se desparte de urechiile pe care le-a purtat pentru rolul ca Galadriel, în filmul „Stăpânul inelelor”.

Actorul Brad Pitt, poartă un colier cu un pandantiv cu un colț de rechin. Acesta consideră lănțișorul o adevărată amuletă, care este capabilă să-l protejeze de pericol.

Jucătoarea de tenis Serena Williams poartă aceeași pereche de șosete pe perioada unui turneu. În plus, respectă o serie de ritualuri înaintea meciului: se aranjează înainte de fiecare meci și bate o minge de 5 ori înainte de a servi.

Fotbalistul David Beckham poartă altă pereche de pantofi sport la fiecare meci pe care îl joacă. El consideră că acest ritual îi poartă noroc și îl respectă cu strictețe.

foto

Picture of Angy

Angy

Angy este o persoană pasionată de blogging, advertising, PR. Îi place să citească, să călătorească, să descopere locuri frumoase. Consideră scrisul o formă de expresie a creativității umane, o terapie pentru suflet. Este într-o căutare permanentă de idei și răspunsuri menite să-i dezvolte personalitatea. Consideră că lucrurile simple sunt cele care ne fac cu adevărat fericiți, ne oferă liniște și stabilitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *