Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Techsylvania 2023: Cele mai hot topicuri vor fi dezbătute de lideri ai industriilor tech & business în Cluj-Napoca

Techsylvania, conferința de tehnologie si business din Cluj Napoca, se întoarce pentru ediția sa mult așteptată din 2023. Între 7 și 8 Iunie, evenimentul va aduce împreună titani ai industriei tech pentru o experiență captivantă și transformatoare. Conferința din acest an va aborda o gamă largă de subiecte, va oferi oportunități de colaborare B2B și va găzdui un incitant Start-up Alley. Techyslvania 2023 este un eveniment obligatoriu pentru profesioniști, antreprenori și investitori.

Subiecte care conturează viitorul

Techsylvania 2023 va prezenta o impresionantă listă de speakeri, fiecare abordând teme cruciale care definesc viitorul tehnologiei și al business-urilor. Participanții vor avea oportunitatea unică de a obține insights de la lideri din industrie, antreprenori și vizionari care au avut un impact semnificativ în domeniile lor. Iată doar câteva dintre sesiunile foarte așteptate:

  • Mark Porter (MongoDB) – De la biți la bytes: Construirea unei cariere de succes în tech
  • Al Doan (Missouri Star Quilt Company) – Cum am construit o afacere de 100 de milioane de dolari în industria quilturilor și am cumpărat un oraș
  • Scott Chacon (GitButler) –  Viitorul programării într-o lume alimentată de inteligență artificială
  • Slava Rubin (Indiegogo & Humbition) – Cum depasesti 93 de respingeri de la investitori
  • Prince Constantijn van Oranje (Techleap.nl) – Deep Tech, Sustenabilitate și Diversitate: Insights din ecosistemul Olandei
  • Qasar Younis (Applied Intuition) – De la Y Combinator la Unicorn: lectii despre construirea unor startup-uri cu creștere rapidă
  • Tijana Kovacevic (Happening) – Păstrarea sufletului de startup în timpul procesului de scalare
  • Donald Sumbry (Upbound) – Deblocarea puterii AI: Cum pot managerii de inginerie să-și mărească performanța de 10 ori cu ajutorul ChatGPT

 

Sursa foto: Techsylvania

Oportunități de networking B2B

Techsylvania 2023 oferă oportunități fără precedent pentru networking B2B. Participanții vor avea ocazia de a se întâlni și a se conecta cu profesioniști cu interese similare, startup-uri sau chiar investitori. Fii pregătit să-ți prezinți ideile, produsele sau serviciile și să găsești o propunere de valoare pe care să o prezinți persoanelor relevante. Explorează zona dedicata networkingului timp de 2 zile!

Start-up Alley: Punct de atracție pentru inovație

Start-up Alley de la Techsylvania este un loc vibrant în care ideile revoluționare și startup-urile disruptive sunt în centrul atenției. Acest spațiu dedicat oferă companiilor aflate în stadiu incipient o platformă pentru a-și prezenta produsele și serviciile inovatoare unei audiențe extrem de angajate in procesul de inovație si business. Antreprenorii vor avea ocazia de a se conecta cu potențiali investitori, parteneri și mentori, promovând astfel creșterea și atragerea de resurse valoroase pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Experimenteaza viitorul @Techsylvania 2023

Techsylvania 2023 promite să fie un eveniment excepțional, care unește vizionari, inovatori și lideri din industrie din întreaga lume. Nu rata șansa de a te implica în discuții cu sens, de a crea conexiuni valoroase și de a asista la modelarea viitorului.

 

Sursa foto: Techsylvania

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania pana in data de  4 Iunie, cu ajutorul codului promotional TECHCOMMUNITY25 care ofera 25% discount biletelor Premium si Builder.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei ediții. 

 

Mai multe informații și updates aici:

https://techsylvania.com/ | IG: @techsylvania | Twitter: @techsylvania

 

Cover - Sursa foto: Techsylvania

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *