Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Techsylvania 2023 sărbătorește a 10-a ediție cu o Conferință de Succes Remarcabilă

Techsylvania 2023, cea mai importanta conferință de tehnologie din sud-estul Europei, s-a încheiat într-un ton înalt, marcând o realizare extraordinară în promovarea colaborării și inovației în industria tehnologie. Conferința, desfășurată în Cluj-Napoca în perioada 7-8 Iunie, a atras peste 3500 de participanți, inclusiv lideri din industrie, antreprenori, dezvoltatori și entuziaști din întreaga lume. Cu o selecție impresionantă de peste 65 de speakeri internaționali, Techsylvania 2023 s-a dovedit a fi o platformă transformatoare pentru schimbul de knowledge, networking și inovație in tehnologie.

Conferința din acest an a inclus o gamă extraordinară de speakeri și participanți, printre care fondatorii unicornilor de tehnologie globali precum GitHub, Clearbit, Nav, Applied Intuition și Dojo. Techsylvania a oferit o oportunitate unică participanților de a se conecta cu acești vizionari, de a schimba idei și de a obține insights asupra călătoriilor lor remarcabile in domeniu.

În plus față de fondatorii unicornilor, Techsylvania 2023 a adus pe scena CEOs, CTOs și CPOs din companii de prestigiu precum MongoDB, Google, Fitbit, Grab și Stability AI. Prezența lor la conferință a ridicat nivelul discuțiilor și a oferit participanților perspective valoroase asupra tendințelor din industrie, inovațiilor tehnologice și strategiilor viitoare.

Techsylvania 2023 a avut onoarea de a găzdui pe Prințul Constantijn Van Oranje-Nassau, Înalt Reprezentant pentru Techleap, care lucrează activ pentru cuantificarea și accelerarea ecosistemului tech din Olanda. Prezența sa a evidențiat importanța colaborării internaționale și impactul tehnologiei asupra inovației globale.

Lars Rasmussen, creatorul aplicației de navigație Google Maps, și-a împărtășit expertiza și knowledge-ul cu participanții, oferind o perspectivă asupra viitorului serviciilor bazate pe locație și a tehnologiilor din domeniu. Prezența sa la Techsylvania 2023 a fost cu adevărat o inspiratie pentru audiență.

Un alt personaj proeminent la conferință a fost Slava Rubin, fondatorul Indiegogo, una dintre cele mai populare platforme de finanțare colectivă la nivel mondial. Slava și-a împărtășit călătoria antreprenorială, încurajând antreprenorii aspiranți și entuziaștii finanțării colective cu sfaturi și strategii valoroase.

Remarcabil, Al Doan, fondatorul celui mai mare imperiu de quilting din SUA și proprietar a două orașe, a adus o perspectivă unică la conferință. Povestea sa de succes antreprenorial și expertiza sa în e-commerce au rezonat cu participanții la Techsylvania 2023.

Calibrul speakerilor și participanților la Techsylvania 2023 a fost excepțional„, a declarat Oana Petrus, co-fondator Techsylvania. „Prezența acestor figuri influente din industria tech si business a contribuit la succesul imens al conferinței. Techsylvania a devenit cu adevărat o platformă globală pentru schimbul de knowledge, networking și promovarea inovației, si asta ne da impulsul de a merge si mai departe cu conceptul

Sursa foto: Paul Sandor Photography

Pe lângă selecția excepțională de speakeri și oportunitățile de networking, Techsylvania 2023 a oferit și o platformă pentru start-up-uri să strălucească prin intermediul StartUp Alley. Acest spațiu dedicat a evidențiat viitorul inovației, prezentând idei revoluționare și start-up-uri disruptive. Antreprenorii au avut ocazia să prezinte produsele și serviciile lor inovatoare unei audiențe extrem de angajate in procesul de inovatie si business, inclusiv potențiali investitori, parteneri și mentori. Aceasta zona a devenit un centru al creativității, facilitând conexiuni și oferind resurse valoroase pentru susținerea creșterii acestor companii aflate în stadii incipiente. 

Cu succesul răsunător al Techsylvania 2023, echipa de organizare se pregătește deja pentru o ediție și mai de impact în 2024. Ei își propun să continue să impulsioneze inovația tehnologică, să promoveze schimbul de cunoștințe și să faciliteze parteneriate care vor modela viitorul industriei tech.

Sursa foto: Paul Sandor Photography

Și la această ediție au fost alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. 

UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei ediții.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est.. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. 

„Ne bucuram ca putem continua sa sprijinim Techsylvania, care a devenit una dintre conferințele tech de top din Europa. Este impresionant sa vedem calibrul invitaților si a participanților, precum si modul în care acest eveniment aduce împreună cei mai importanți jucători din domeniul tehnologiei.” Dan Oros, Head Of Marketing @Google in Romania | Strategy & Ops in CEE 

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. In ultimii 10 ani, Techsylvania a adus impreuna la Cluj peste 20 000 de pasionati de technologie si business.  

 

Mai multe informații și updates aici:

https://techsylvania.com/ | IG: @techsylvania | Twitter: @techsylvania

Cover - Sursa: Paul Sandor Photography

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *