Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Techsylvania: evenimentul care transformă Clujul în capitala europeană a technologiei aduce speakeri renumiți

A 10-a ediție a evenimentului care pune din nou România pe harta mondială a tehnologiei, Techsylvania propune în acest an un format inedit, într-o nouă locație. Evenimentul se desfășoară la Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca între 7 si 8 iunie și cuprinde conferința propriu-zisă, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit.

Participanții vor avea ocazia de a vedea, în premieră în România, prezentări ale unor invitați de excepție. Printre acestia, îl gasim pe Lars Rasmussen,(Google Maps) creatorul celei mai ultilizate aplicatii de navigare care are peste 1.2 miliarde de utilizatori. Pentru entuziaștii din domeniul e-commerce, Techsylvania îl aduce pe scena pe Al Doan, fondatorului imperiului de quilting de $100M care a cumpărat 2 orașe pentru a-și dezvolta business-ul. 

sursa foto: Techsylvania

Printre speakerii care urcă pe scena Techsylvania se mai numară:

Scott Chacon

A cofondat & vândut GitHub, o platformă cu 100 de milioane de dezvoltatori pentru 7.5 miliarde dolari

Slava Rubin

A fondat Indiegogo, una dintre cele mai cunoscute platforme de crowdfunding din întreaga lume 

Yossi Matias

Directorul fondator al Centrului Google din Israel și lider al eforturilor de AI din Europa.

Prințul Constantijn van Oranje al Olandei

Un pilon important care sustine cuantificarea și accelerarea ecosistemului tehnologic al Olandei.

„La a zecea ediție a conferinței Techsylvania am invitat nu doar lideri de companii globale, ci și reprezentanți ai unor companii românești de top. Acest lucru demonstrează faptul că România este o țară cu potențial uriaș în ceea ce privește investițiile în diverse domenii precum cel financiar-bancar sau cel al inteligentei artificale. Evenimentul Techsylvania este în continuă creștere, atrăgând participanți prin temele inedite și prin speakerii de valoare prezenți.” – a declarat Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania.  

Cei 3.000 de participanți asteptați la eveniment provin și anul acesta din mediul corporate, dar și toate domeniile antreprenoriatului, fie că vorbim de tehnologie și IT sau investitori și CEO-s din companii cheie.

Participanții se pot înscrie gratuit la cele peste 20 de evenimente satelit care se vor organiza și în afara sediului central de la Cluj Innovation Park. Fie că vorbim de realitate virtuală aplicată în domeniul educational sau workshop-uri despre sanatate emoțională, toate evenimentele satelit vor aduce o savoare specială atmosferei propuse de realizatorii Techsylvania. 

sursa foto: Techsylvania

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania pana in data de 18 Mai, cu ajutorul codului promotional TECHCOMMUNITY25 care ofera 25% discount biletelor Premium si Builder.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. 

UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei editii.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est.. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. 

Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, cunoscută pentru motorul său de căutare pe internet și gama sa largă de servicii de software, hardware și cloud computing.Google a fost implicată activ în dezvoltarea comunității de tehnologie din România, oferind sprijin pentru start-up-uri și susținând programe educaționale în domeniul tehnologiei.

 

Mai multe informații și updates aici:

https://techsylvania.com/ | IG: @techsylvania | Twitter: @techsylvania

 

Cover - sursa foto: Techsylvania

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *