Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Techsylvania se întoarce la Cluj cu o nouă ediție plină de inovație si oportunități pentru oamenii de business

Techsylvania, cel mai important eveniment de tech & business din Europa de Est, anunță lansarea Techsylvania 2024,  programat pentru 26-27 Iunie la Cluj-Napoca. Organizatorii promit o experiență chiar mai excepțională decât ediția inovatoare de anul trecut.

Sursa foto: Techsylvania.com

Techsylvania s-a consolidat ferm ca un hub de tehnologie, discuții provocatoare și oportunități de networking fără egal. Construind pe succesul ediției anterioare, Techsylvania 2024 este gata să depășească toate așteptările, oferind participanților ocazii excepționale de a se conecta, învăța și fi inspirați.

Primii speakeri care vor urca pe scena: 

  • Shai Shalev-Shwartz – CTO of Mobileye,  recunoscut de AI Magazine ca unul dintre cei 100 de cercetători cu cea mai mare influență la nivel mondial.
  • Cosmin Nicolaescu – CTO of Brex,  forța motorie din spatele ingineriei la Brex, cu o bogată experiență în tehnologia financiară.
  • Daniel Hulme – Chief AI Officer at WPP, , expert recunoscut la nivel global în domeniul inteligenței artificiale și investitor în Tehnologii Emergente.

Ce vă așteaptă la Techsylvania 2024

Așa cum ne-au obișuit, organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate în jurul oportunităților de a inova. 

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. 

Tech15 – Codul tău pentru cel mai bun preț!

Pentru a sărbători lansarea Techsylvania 2024, cititorii pot beneficia de o reducere suplimentară de 15% la prețurile Early Bird folosind codul Tech15 la cumpărarea biletelor de pe techsylvania.com/tickets .

O săptămână plină de evenimente satelit

În plus față de conferința principală, Techsylvania 2024 va găzdui o serie de evenimente live si online între 24 și 30 iunie, oferind participanților oportunități de conectare cu profesioniști, relaxare sau aprofundarea cunoștințelor lor.

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o celebrare a inovației, colaborării și potențialului nelimitat al tehnologiei. E o experiență de neuitat care conturează viitorul peisajului tehnologic.

Mai multe informații și actualizări aici:

FB: Techsylvania | Twitter: @techsylvania | Instagram

 

Cover - Paul Sandor Photography

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *