Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Tot ce este de știut despre caracteristicile noului Apple iWatch

Extravagantul eveniment de lansare Apple din 9 septembrie a adus foarte multe surprize pentru fanii brandului. Produsele care au fost de curând prezentate au avut parte de luni întregi de așteptări și speculații. Deși o parte dintre ele s-au adeverit, cele mai multe lucruri abia marți seară au fost dezvăluite de către reprezentanții Apple. Una dintre marile atracții și totodată surprize ale serii a fost lansarea celor două telefoane: iPhone 6 și iPhone 6 Plus, dar nici apariția noului smartwatch nu s-a lăsat mai prejos.

Noul ceas deștept de la Apple a venit și el cu multe surprize. În primul rând, fanii au aflat că nu este vorba despre un singur produs, ci despre trei produse cu două mărimi fiecare, menite a se potrivi oricui. Într-o eră modernă, activă și plină de diversitate, Apple a lansat un produs care să poată fi ușor personalizat fiecărei persoane și care să satisfacă orice dorință a utilizatorului.

Cele trei modele de ceas din care fanii Apple au de ales sunt: Apple Watch, Apple Watch Sport și Apple Watch Edition. Fiecare dintre acestea vine în două mărimi: 42 de milimetri și 38 de milimetri. Prima pentru bărbați și a doua pentru femei, evident. La acestea se adaugă și cele 6 tipuri diferite de curea, care pot fi alese în funcție de preferințele utilizatorului.

Printre multitudinile de funcții pe care noul ceas deștept de la Apple le aduce la încheietura utilizatorului se numără posibilitatea de primi mesaje și apeluri, precum și de a verifica notificările de pe Facebook, fără să fie nevoie de un alt dispozitiv la îndemână.

Printre aplicațiile disponibile pe noul dispozitiv se numără iMessages, Health, Calendar, Weather, Mail, Photos, Apple Pay, Apple Maps și multe altele.

Noul smartwatch este perfect și pentru conectarea cu prietenii, deoarece în plus față de clasicele apeluri și mesaje poți folosi simple atingeri ale ceasului pentru a le atrage atenția. Atingerile pe ceasul tău vor genera vibrații pe cel al altei persoane, ducând astfel comunicarea virtuală la un alt nivel.

Prețul începe de la 349 de dolari și poate varia în funcție de comerciantul de la care alegi să-l achiziționezi.

Pentru mai multe detalii despre caracteristicile noului Apple iWatch urmărește această prezentare video cuprinzătoare de la Apple, care îți arată tot ceea ce ai nevoie să știi despre acest dispozitiv.

Vezi detalii și despre noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *