Search
Generic filters
Exact matches only

Turiștii din Mamaia, provocați să participe la „cea mai mare oră de sport”

După ce lunile trecute litoralul românesc a fost gazda unor competiții sportive internaționale – în luna martie în stațiunea Mamaia desfășurându-se „Maratonul Nisipului” și în luna aprilie pe plaja din Corbu având loc concursul de ciclism pe nisip „Beach Race XCO” – în acest weekend turiștii din stațiunea Mamaia sunt provocați să participe la „Cea mai mare oră de sport” de pe litoralul românesc.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 august 2015, între orele 9.00 și 21.00, în Piațeta Perla și face parte din programul național “Mișcarea face bine”.

Potrivit organizatorilor săi – Telekom România, SmartAtletic și Getfit – prin această acțiune se urmărește atât promovarea litoralului românesc, cât și a sportului în masă. La „Cea mai mare oră de sport„ din Mamaia vor avea loc demonstrații de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

Acest eveniment ajuns la cea de-a cincea ediție demonstrează că marile companii au puterea să schimbe mentalități: din ce în ce mai mulți oameni participă la „Cea mai mare oră de sport”, unii devenind la rândul lor instructori între timp. Accesul liber, apa și mâncarea sănătoasă oferite participanților în mod gratuit permit adoptarea sportului și în zone de public inaccesibile până acum convențiilor de fitness ori competițiilor sportive. Programul și clasele sunt gândite pentru ca orice trecător să poată face mișcare, la nivelul și după preferințele personale. Avem grupuri de participanți care vin de la sute de kilometri distanță”, a afirmat Cristian Mărgărit, reprezentantul Getfit și unul dintre organizatorii evenimentului.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește cinci ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine” au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

Anul acesta, încheiem cea de-a cincea ediție a „Celei mai mari ore de sport” la mare. Suntem bucuroși că am reușit să promovăm un stil de viață sănătos prin sport în cele mai populare regiuni din țară. Acest lucru face parte din strategia noastră de responsabilitate socială, iar prin aceste evenimente unice și memorabile pe care le organizăm, încercăm, de la an la an, să convingem cât mai mulți oameni să renunțe la sedentarism și să adopte un stil de viață sănătos prin mișcare” a afirmat Ruxandra Vodă, directorul de comunicare al Telekom România.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *