Search
Generic filters
Exact matches only

Un nou serviciu de achiziționare online a biletelor de avion anunțat de Google

Spre sfârșitul lunii Martie a acestui an, Google a anunțat lansarea unui nou program de achiziționare online a biletelor de avion. Dezvoltat în parteneriat cu Ryanair, o companie aeriană irlandeză low-cost, acest nou program își propune să revoluționeze piața existentă și să ofere multiple beneficii pentru utilizatorii care caută, selectează și cumpără bilete de avion online.

Într-un interviu acordat publicației irlandeze Independent.ie, șeful Ryanair, Michael O’Leary,a declarat că acest serviciu va spulbera concurența o dată cu lansarea sa, făcând referire la site-urile utilizate în prezent de consumatori, precum Skyscanner.

Deoarece anticipează venituri doar din publicitate, Google a anunțat că nu va taxa companiile care doresc să publice oferte pe acest serviciu. Proiectul va include și un sistem în care ofertele pot fi comparate, dar mai multe detalii despre planurile secrete ale Google nu sunt cunoscute încă, deoarece nu există încă o declarație oficială a gigantului din online.

Șeful Ryanair prevede de asemenea o uriașă dezvoltare a acestei piețe în viitorii 5 ani de zile pe dispozitivele mobile, unde oportunitățile întrevăzute sunt enorme. În plus, Ryanair dorește ca pe viitor să se concentreze mai mult pe individualizarea ofertelor de  zbor pentru fiecare pasager în parte, o dată cu lansarea programului My Ryanair. Se urmărește construirea unui profil individual, pentru a se cunoaște detalii precum frecvența zborurilor, destinațiile sau persoanele împreună cu care călătorim. Astfel, ofertele individuale pot fi modelate conform nevoilor fiecărui pasager.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *